Luni,
27.09.2021
Innorat
Acum
15°C

Premierul l-a demis pe Vlad Voiculescu. ”I-am înaintat președintelui documentele de revocare”

Premierul l-a demis pe Vlad Voiculescu. ”I-am înaintat președintelui documentele de revocare”

Premierul Florin Cîțu aanunțat astăzi că a trimis la Cotroceni documentele prin care îl revocă din funcție pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Tot astăzi, secretarul de stat Andreea Moldovan a fost demisă de premier. Interimatul la Ministerul Sănătății va fi asigurat de vicepremierul Dan Barna. ”Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, scrie într-un comunicat  transmis de premierul Florin Cîțu.

Decizia premierului vine după ce Ministerul Sănătății a fost lovit în ultimele săptămâni de mai multe scandaluri. Ultima decizie a fostului ministru Vlad Voiculescu, care a trimis la publicare în Monitorul Oficial un ordin cu reguli mai dure pentru carantinarea localităților, pare să-l fi nemulțumit pe premier.

Vizualizari: 1001

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Asociatia useristilor slimfit

Acum 5 luni

Avaaaaiiii, port drapelul useriștilor, stindardul competenței, luptei cu baronii roșii și galbeni, Mniezăul sistemului de sănătate a fost trimis la tomberon? Îți dai seama că toți hipsterii siniștri, aroganți și agresivi se vor tăvăli în chinuri, atacând PNL-ul mai ceva decât până acum? Incompetentul ăsta imberb de VV poate fi bun la maxim a participa la întâlnirile gheiuțe ale asociațiilor sibiene de făcut nimic pe bani mulți! Marș din guvern, trompeto!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus