Vineri,
27.01.2023
Ceata
Acum
-0°C

Cîţu: Putem să vorbim şi de festivaluri, de concerte, doar cu o campanie de vaccinare anti-COVID de succes

Cîţu: Putem să vorbim şi de festivaluri, de concerte, doar cu o campanie de vaccinare anti-COVID de succes

Premierul Florin Cîţu a declarat, vineri, că se poate discuta despre organizarea de festivaluri şi concerte în acest an, de a reveni la o viaţă normală, doar cu o campanie de vaccinare anti-COVID de succes, precizând că a avut o discuţie pe acest subiect, alături de primarul Emil Boc, cu organizatorii de mari evenimente.

"Astăzi am avut o întâlnire împreună cu domnul primar Boc şi cu organizatorii de mari evenimente. A fost o întâlnire foarte bună din mai multe puncte de vedere, o discuţie informală şi avem susţinerea domniilor lor pentru campania de vaccinare. Mesajul a fost foarte bine înţeles. Putem să vorbim şi de festivaluri, de concerte, de a reveni la o viaţă normală doar cu o campanie de vaccinare de succes. Este condiţia necesară pentru a putea să redeschidem economia. Din partea noastră voi face tot ce este posibil să acomodăm, să vedem cum putem să redeschidem economia. Domniile lor sunt parte din Comitetul interministerial, prin intermediul Ministerului Culturii sau alte ministere. Soluţiile le vom discuta în perioada următoare, dar concluzia generală a fost: cu toţii vom participa public la susţinerea campaniei de vaccinare, este singura soluţie pe care o avem în acest moment", a afirmat Cîţu, într-o conferinţă de presă la Cluj-Napoca.

Şeful Executivului a declarat că şi-ar dori un concert experiment după regulile pandemiei de COVID-19 la Bucureşti, după ce primarul Emil Boc a fost întrebat despre perspectivele organizării la Cluj-Napoca a unui astfel de eveniment.

"Acum eu vreau să îl văd la Bucureşti, altfel trebuie să vin să îl văd la...", a spus Florin Cîţu.

Emil Boc i-a transmis premierului că îl aşteaptă la Cluj, în condiţiile în care a aflat că acesta a fost prezent în 2015 la prima ediţie a Festivalului UNTOLD.

"Tocmai am aflat astăzi că domnul prim-ministru a fost la prima ediţie a UNTOLD la Cluj, în 2015, incognito. Aşa că vă aşteptăm să continuaţi prezenţa la Cluj, să reveniţi", a spus primarul Boc.

(Agerpres)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Marius

Acum 1 an

Prof. dr. Virgil Păunescu, vicepreședintele Academiei de Științe Medicale: Cercetătorii au știut că vaccinurile actuale nu vor avea efect. https://ortodoxinfo.ro/2021/04/18/mafia-bigpharma-cercetatorii-au-stiut-ca-vaccinurile-actuale-nu-vor-avea-efect/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus