Duminică,
09.05.2021
Cer Senin
Acum
1°C

O sibiancă și-a descoperit latura creativă, în pandemie. Vinde cutii din lemn pentru router și ornamente de sărbători

O sibiancă și-a descoperit latura creativă, în pandemie. Vinde cutii din lemn pentru router și ornamente de sărbători

O tânără din Sibiu a descoperit, odată cu pandemia, că are și o latură creativă. A început să confecționeze cutii din lemn pentru router și aranjamente cu dulciuri și flori, pentru a-i uni mai ușor pe cei care sunt departe de cei dragi, dar vor să le transmită că îi iubesc. Așa s-au născut Carousel Flowers și Wifi Box.

Florăria online a fost prima pe lista ocupațiilor pe care Ana Maria, o sibiancă de 29 de ani, și le-a găsit în pandemie. Este angajată la o firmă de servicii de management, iar timpul liber și-l dedică afacerii ei. A găsit mai mult timp pentru pasiunea de a crea aranjamente odată cu munca de acasă.

„Ideea acestei afaceri a început în vremuri tulburi, în plină pandemie, când totul s-a închis, afacerile s-au mutat în online și de aici ideea mea a luat viață. Lucrând de acasă, după job am început să creez aceste aranjamente florale pentru ca lumea să poată dărui zâmbete chiar și atunci când erau plecați din țară sau pur și simplu nu puteau fi aproape de cei dragi. Practic, livram zâmbete și voie bună”, povestește Ana Maria.

3.000 de euro investiți în cele două mici afaceri

Modelele sunt diferite și pot fi personalizate în funcție de bugetul fiecăruia. Tânăra spune că foarte mulți sibieni s-au bucurat de serviciile ei, ceea ce a convins-o să continue investițiile.

„Văzând că am un feedback foarte bun din partea clienților, am continuat să investesc. Pot să creez diferite modele și să le personalizez în funcție de bugetul clientului. Cred că afacerea mea a fost primită foarte bine, pentru că mulți sibieni au apelat la serviciile noastre. Investiția a fost una mică din punct de vedere material, am început cu pași mici. Dar a contat mai mult valoarea zâmbetelor oferite. Am investit aproximativ 3.000 de lei până în prezent”, spune sibianca. Materialele pe care le folosește sunt flori de săpun, dulciuri, flori artificiale și lemn.

Creațiile Anei sunt fie aranjamente pentru Crăciun sau Paște, fie pentru alte evenimente, precum zile de naștere sau pur și simplu „o zi de miercuri în care vrei să faci un gest deosebit”.

„Pentru sărbătorile pascale pregătim coșulețe cu dulciuri și mesaje de sărbători, dedicate copiilor. Coșulețele pot fi folosite apoi ca ornament pentru masa de Paște”, explică Ana Maria.

Cutii hazlii pentru router

A doua mică afacere la care tânăra sibiancă a început să lucreze este Wifi Box. Ideea i-a venit după ce a văzut cât de inestetice sunt cablurile și routerele prinse pe perete. „Confecționăm cutii pentru router, foarte practice pentru a ascunde firele de prin casă. Pentru asta mai avem o pagină de Facebook de care am început să ne ocupăm recent”, spune Ana Maria.

Cutia este din lemn alb și este folosită pentru mascarea firelor și a echipamentului WI-FI, cu o posibilitate de montare pe perete. De asemenea, cutiile pot fi personalizate cu diferite forme și desene. Găsiți mai multe detalii pe pagina de Facebook Wifi Box.

Pe pagina Carousel Flowers puteți urmări noile produse și tot acolo puteți face și comenzi.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus