Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Ziua Forțelor Terestre va fi sărbătorită la Sibiu cu depunere de coroane și expoziție foto

Ziua Forțelor Terestre va fi sărbătorită la Sibiu cu depunere de coroane și expoziție foto

Vineri, 23 aprilie, începând cu ora 10.00, structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu administraţia publică locală şi Mitropolia Ardealului, vor organiza la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, Ceremonia de depuneri de coroane și jerbe de flori cu prilejul aniversării Zilei Forţelor Terestre şi a Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă (patronul spiritual al Forţelor Terestre).

Totodată, cu oceastă ocazie, poate fi vizitată, în perioada 23-26 aprilie, expoziția foto-documentară intitulată „Forțele Terestre, demnitate și profesionalism”, expusă în cadrul Cercului Militar Sibiu.

Desfăşurarea activităţii a fost adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus