Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Loredana, în topurile internaționale cu ultima melodie cântată alături Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și alți maneliști celebri

Loredana,  în topurile internaționale cu ultima melodie cântată alături Salam, Vali Vijelie, Jean de la Craiova și alți maneliști celebri

Aproape un million de vizualizări a strâns, în doar 24 de ore, pe Youtube, ultima melodie a Loredanei Groza. „Fericire” face parte din ultimul proiect al artistei și este o melodie pe care artista o cântă alături de zece dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele din România. Este vorba despre Jador, F.Salam, Costi, Culiță, Baboiash, Ștefan, Nicu Paleru, Adi VL, Jean Craiova și Vali Vijelie.

Loredana a scris pe facebook că videoclipul piesei, care a fost lansat în 22 aprilie, este pe locul 8 în trending la nivel international, o premieră națională.

„Muzica este iubire! Muzica este #Fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limba, culoarea pielii, conturi în bancă... de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzica lăutarească, folclor, gypsy music, electro, trap...reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect.

Le multumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină”, a scris Loredana pe pagina de facebook.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

9 comentarii

Sandu Ciorba

Acum 2 ani

Eu nu stiu cum de nu va e rusine sa scrieti astfel de "stiri". Care "topuri", care "celebritate"? Eu vad o baba ajuns la menopauza, care din disperare s-a asociat cu toate scursurile din "muzica" romaneaasca, doar-doar mai iasa un leu. Halal "cultura", "sanatate" si "educatie".
Raspunde

Munteanu

Acum 2 ani

Nu-i sta rau alaturi de ei. Am intelrs ca si ea e tot decetnie rroma.
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

Dacă porcăria asta a făcut un milion de vizualizări în 24 de ore , nu ne mai facem bine ca tara niciodată!
Raspunde

XYZ

Acum 2 ani

Muzica de pe coloana sonora a filmului Lantul amintirilor, cu Raj KAPOOR
Raspunde

Comenteaza

Acum 2 ani

Loredana și-a umflat fața cu noroc. Mai să nu o recunoști. O mizerie de cântec.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sorina Avădanei

Acum 2 ani

Maneaua este o muzică de suflet, care face ca toată esența umană să fie cutremurată de fiorul iubirii! Manelele sunt muzica dragă românului atât de asuprit de străini! Cui nu-i convine, să plece din țară!
Raspunde

Baltagul

Acum 2 ani

Mai mare prostie n-am pomenit intr-un comentariu. Daca iti tresara osânza de neam primitiv cand asculti asa ceva, atunci poate ar trebui sa pui mana pe carte... a se intelege sa o deschizi si sa o citesti, nu doar sa pui mana pe ea, ca sa ne intelegem. Cartile sunt chestiile alea cu coperti, cateodata colorate, cu pagini in ele, cu tot felul de idei, intelegi ? Iar despre plecatul din tara.... drum bun !
Raspunde

@Baltagul

Acum 2 ani

Se vede ca esti trotinestist hipster, cu blugi skinny fit si o arzi ipocrit pe muzica lui Schubert! Meri ma la tine in Slobozia!
Raspunde

Soc Si Groaza

Acum 2 ani

Atat o duce capu si pe-asta. La 80 de ani sa isi taie fatza si sa isi bage bidoane de botox, silicon, sa isi dea cu aproximativ 2 kile de lavabila ieftina, apoi sa "cante" cu toate "valorile".... cu oglinzi si bucatele deplastic colorate, lipite pe hainele alea de copile oligofrene, de maxim 12 ani. Sa aduca cineva un tomberon !....SOMA, facem si noi miscare ? Ca au iesit gunoaiele peste noi si e timpul sa dovediti de ce e abonamentul scump !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus