Luni,
05.12.2022
Partial Noros
Acum
8°C

Dan Barna a participat la o licitație pentru copiii cu autism din Sibiu. A dat 5.500 de lei pentru un tricou semnat de Cristina Neagu

Dan Barna a participat la o licitație pentru copiii cu autism din Sibiu. A dat 5.500 de lei pentru un tricou semnat de Cristina Neagu

Vicepremierul Dan Barna s-a numărat printre cei care au licitat, zilele trecute, pentru unul din tricourile cu semnătură, ale unor nume mari din lumea sportului. Banii strânși din licitație vor merge către Asociația Sfântul Casian din Mediaș, dedicată copiilor cu autism.

Peste 20.000 de lei au fost oferiți la licitația organizată de asociația din Mediaș, în beneficiul copiilor diagnosticați cu autism, din zona de nord a județului nostru. Printre cei care au licitat s-a numărat și vicepremierul Dan Barna, care a oferit suma de 5.500 de lei pentru tricoul Cristinei Neagu, semnat de handbalistă. De asemenea, Nicu Ștefănuță a licitat 2.000 de lei pentru tricoul semnat de antrenorul de fotbal Dan Petrescu. Cele două tricouri au primit cei mai mulți bani, toți mergând către asociația din Mediaș.

Suma obținută va fi folosită de asociație pentru a-și completa echipa cu un psiholog. Obiectele care nu s-au licitat în prima parte, vor continua licitația pâna la o dată anunțată ulterior.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Marcel

Acum 1 an

Un prefăcut! Un păcălici!
Raspunde

Marioara

Acum 1 an

A dat ca are de unde! Nu lucreaza pe salariul minim!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus