Marţi,
07.12.2021
Ploi Scurte
Acum
0°C

Tânăra lovită de mașină pe Calea Cisnădiei e în stare gravă. „Prognosticul este rezervat”

Tânăra lovită de mașină pe Calea Cisnădiei e în stare gravă. „Prognosticul este rezervat”

Femeia în vârstă de 27 de ani care a fost lovită de mașină aseară, pe Calea Cisnădiei, după ce a traversat neregulamentar, este internată în stare gravă la spital.

Potrivit lui Constantin Roșca, șeful Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, tânăra este în reanimare, internată în cadrul secției de Neurochirurgie. A suferit un traumatism cranian sever, cu hemoragie cerebrală, și o fractură de bazin, însă nu este caz chirurgical, transmite medicul. Deocamdată, pacienta primește tratament, iar „prognosticul este unul rezervat”.

Vă reamintim că aseară, la ieșirea din municipiul Sibiu, pe Calea Cisnădiei, o femeie de 27 de ani a fost lovită de o mașină condusă de o sibiancă de 25 de ani, după ce a traversat strada prin loc nepermis, fără să se asigure.

 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

No name

Acum 7 luni

Va rog verificati daca a traversat "neregulamentar". Din cate stiu acolo se fac lucrari pentru largirea drumului, trotuarul a fost desfiintat si au lasat pamant care la ploaie se transforma in noroi. Lumea circula in astfel de momente pe marginea drumului pentru ca nu au pe unde.
Raspunde

Tibi

Acum 7 luni

Dumnezeu s-o odihnească în pace
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus