Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
9°C

Mesajul de Paști din partea primăriei Șelimbăr

Mesajul de Paști din partea primăriei Șelimbăr
Distanțare, protecție, școală online, prevenție, atenție, securitate. Acestea sunt o parte din cuvintele pe care le tot auzim în ultimul an. Am început să ne obișnuim cu ele, însă cu toții așteptăm ca această perioadă să se încheie și să nu mai fie decât un subiect de povestit nepoților. Împreună vom trece și peste asta, sunt sigur, pentru că avem credință în Dumnezeu și vom avea întotdeauna speranță.
E o pandemie care, dincolo de nevoia de distanțare fizică, pentru a ne proteja și pentru a proteja pe alții, ne strânge totuși laolaltă. Și asta, pentru că numai de noi depinde să trecem de pandemie, de noi ca grup, familie, comunitate. Avem nevoie de încredere. Încredere cu care suntem încă o dată insuflați în această perioadă a Sfintelor Sărbători de Paște.
Să purtăm Lumina Învierii în suflet, să fim cu puternici și cu gândul la cei dragi, care deși sunt departe de noi fizic, îi simțim întotdeauna aproape de noi. Dumnezeu ne va ajuta să trecem cu bine această perioadă!

Hristos a înviat!

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus