Joi,
16.09.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Cel mai mare muzeu din Sibiu își prelungește programul. Și începe să vândă bilete on-line

Cel mai mare muzeu din Sibiu își prelungește programul. Și începe să vândă bilete on-line

Reprezentanții muzeului care se întinde pe o suprafață de aproape 100 de ha la marginea Sibiului anunță că, din a doua zi de Paști, trec la programul de vară. Și că, din prima zi de Paști, au pus în funcțiune și secțiunea de a

Programul de funcționare al Muzeului Astra se prelungește începând de azi, porțile celui mai plin de verdeață muzeu al Sibiului fiind deschise până la ora 20:00. Trecerea efectivă la programul de vară (când orarul de funcționare este între 08:00 – 20:00) va fi făcută de luni, 3 mai, în condițiile în care duminică porțile muzeului s-au deschis la 11:00.

Din prima zi de Paști, vizitatorii Muzeului Astra își vor putea cumpăra biletele on-line, mai anunță muzeografii sibieni. ”Venim și cu o noutate pentru vizitatorii noștri, care de astăzi pot achiziționa abonamente și bilete online de pe site-ul www.muzeulastra.ro , secțiunea https://pay.muzeulastra.ro/bilete . Odată cumpărat biletul/ abonamentul online, vizitatorii vor putea intra în muzeu utilizând un cod QR primit pe mail. Momentan accesul cu bilete/ abonamente achiziționate online se poate face doar pe la turnichetele de la intrarea principală în Muzeul în aer liber, cei montați înspre Aleea Călăreților”.

”Ou challenge”. Concurs cu like-uri

În cele trei zile de sărbători pascale, Muzeul Astra organizează și un concurs denumit ”Ou challenge/ Easter egg provocare!”. ”Vizitatorii trebuie să caute și să găsească ouăle uriașe expuse prin Muzeul în aer liber, să își facă o poză lângă ele și să dea tag paginii noaste de Instagram. Cel sau cea care strânge cele mai multe likeuri va primi din partea Muzeului ASTRA un voucher cadou cu două intrări gratuite. De asemenea, copii care au pictat oul gigant & câștigător, vor avea de la noi un atelier educațional gratuit”, anunță muzeografii.

Concursul se încheie în 4 mai.

Sursa fotografiilor: Muzeul Astra

Vizualizari: 2853

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus