Marţi,
25.01.2022
Innorat
Acum
-6°C

Accident la Tălmaciu. O persoană a fost transportată de urgență la spital

Accident la Tălmaciu. O persoană a fost transportată de urgență la spital

Un tânăr de 39 de ani din Vâlcea nu s-a asigurat atunci când a virat la stânga de pe DN7 spre strada Lucian Blaga din Tălmaciu și a fost lovit de un șofer de 29 de ani din București care încerca să-l depășească. Un pasager care se afla în mașina condusă regulamentar, un bărbat de 38 de ai din județul Ilfov, a fost rănit în urma accidentului și a fost transportat la spital. ”Victima a prezentat un traumatism de umăr drept și membru superior drept”, anunță Serviciul Județean de Ambulanță.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Che

Acum 8 luni

Eu știam conform regulilor in vigoare ca ,conducătorul auto care vine din spate ar trebui sa se asigure și sa încetinească pentru a nu intra in coliziune cu auto aflat in fata .. ! Dar na ,poate s-a schimbat regula sau șoferul din fata nu a semnalizat și a virat brusc și atunci se schimba treaba ! Și in acest moment stirea e incompleta’ dle Bratu .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus