Joi,
29.09.2022
Innorat
Acum
9°C

Record: Nouă carantinați și o femeie izolată au părăsit domiciliul, ieri, fără voia polițiștilor sibieni

Record: Nouă carantinați și o femeie izolată au părăsit domiciliul, ieri, fără voia polițiștilor sibieni

Polițiștii sibieni au aplicat ieri un număr record de sancțiuni contravenționale unor persoane care au decis să ignore carantina și au părăsit domiciliile. Totodată, o femeie a fost sancționată pentru că nu a respectat izolarea.

Nouă sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7.000 de lei au fost aplicate ieri, în județul Sibiu, pentru nerespectarea măsurii carantinei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Brateiu, unul în vârstă de 25 de ani, din Iacobeni, unul în vârstă de 26 de ani, din Alțâna, unul în vârstă de 34 de ani, din Vecerd, unul în vârstă de 40 de ani din Apoș, unul în vârstă de 47 de ani, din municipiul Sibiu și un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Turnu Roșu, sancționați fiecare cu amendă în valoare de 1.000 de lei. De asemenea, alți doi bărbați, unul în vârstă de 38 de ani, din Netuș, respectiv unul în vârstă de 42 de ani, din Iacobeni, au fost avertizați în scris pentru aceeași faptă, relatează Andreea Ștefan, din partea Prefecturii Sibiu. De asemenea, o femeie de 35 de ani, din Iacobeni, a fost amendată cu 1.000 de lei pentru nerespectarea măsurii izolării.

În urma controalelor efectuate ieri, polițiștii sibieni au aplicat un total de 63 de sancțiuni contravenționale în valoare de 18.250 de lei. Dintre acestea, 50 de amenzi în valoare de 9.250 de lei au fost pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție, iar 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Jandarmii sibieni au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă pe raza județului Sibiu. De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare a respectării măsurilor de protecție în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș. În urma desfășurării tuturor activităților de verificare a fost aplicat un avertisment scris pentru nerespectarea măsurilor dispuse.

Puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus