Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
27°C

Primul meci de fotbal cu spectatori, la Cisnădie: „Se vor verifica documentele care atestă vaccinarea sau testarea”

Primul meci de fotbal cu spectatori, la Cisnădie: „Se vor verifica documentele care atestă vaccinarea sau testarea”

Meciul disputat sâmbătă, 22 mai, între Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr, se va juca cu spectatori. În acest sens, vor fi impuse mai multe reguli de conduită, precum și obligativitatea de a fi prezentate documente care atestă vaccinarea sau testarea. 

Efective din cadrul Jandarmeriei Sibiu vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la primul meci de fotbal cu spectatori care se va desfășura pe stadionul din Cisnădie, începând cu ora 18, sâmbătă.

„În acest sens, facem apel către cetățenii care vor participa la meciul disputat între Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr să respecte măsurile de protecție sanitară pentru siguranța lor, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur. Facem precizarea că participanții la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine și să adopte un comportament civilizat”, transmite Floriana Picioiu, din partea Jandarmeriei Sibiu.

În conformitate cu legislația în vigoare, competiția sportivă se va desfășura cu participarea spectatorilor până la 25% din capacitatea maximă a stadionului. Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. 

În cazul apariţiei unei situaţii în care poate fi pusă în pericol siguranța lor, cetățenii pot solicita ajutorul jandarmilor prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau se pot adresa direct jandarmilor aflați în dispozitiv.

Foto: arhivă

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus