Vineri,
03.12.2021
Innorat
Acum
3°C

Peste un milion de euro: Primăria caută constructor pentru iluminatul Zonei industriale vest Sibiu

Peste un milion de euro: Primăria caută constructor pentru iluminatul Zonei industriale vest Sibiu

Administrația locală a alocat 5,9 milioane de lei, fără TVA, pentru contractul de modernizare, extindere și eficientizare a iluminatului public pe nouă din străzile Zonei industriale vest din Sibiu.

23 iunie 2021 este termenul limită până la care firmele interesate de contractul de modernizare a iluminatului public în Zona industrială vest pot depune oferte. Apoi, funcționarii Primăriei vor evalua aceste oferte, termenul de finalizare a acestei evaluări fiind stabilit pentru cel mai târziu 23 decembrie 2021. După desemnarea câștigătorului, acesta va avea termen de opt luni pentru a executa lucrările. Acestea presupun realizarea rețelei subterane de alimentare cu energie electrică, montarea punctelor de aprindere, instalarea a 217 stâlpi metalici, montarea a 256 de corpuri de iluminat cu LED și instalarea sistemului inteligent de management prin telegestiune a iluminatului.

“Zona Industrială Vest se extinde constant și cu pași siguri, un semn bun pentru locația economică Sibiu. Prin urmare, este necesar ca investițiile publice în viabilizarea și modernizarea zonei să țină pasul. Pe lângă lucrările la străzi pe care le continuăm, am pornit procedura de achiziție pentru modernizarea iluminatului public în zonă, urmând să montăm corpuri de iluminat eficiente energetic, conectate la sistemul inteligent de telegestiune”, transmite Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, despre acest contract.

Străzile pe care va fi modernizat iluminatul sunt Salzburg, Monaco, Barcelona, Turda, Lyon, Europa Unită, Milano, Munchen și Florian Rieger. Garanția solicitată pentru lucrări este de cinci ani de la semnarea procesului verbal la recepția lucrărilor.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Profetul

Acum 6 luni

Oferte fâs. E ca atribuit. https://media1.giphy.com/media/wv3lpsLXZZUAw/200w.gif ^ Electro Con Impex SRL
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus