Joi,
23.03.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Spitalul Județean, fără manager. Contestațiile depuse de Coldea și Neagu nu schimbă rezultatul concursului

Spitalul Județean, fără manager. Contestațiile depuse de Coldea și Neagu nu schimbă rezultatul concursului

Rezultatele rămân neschimbate în urma celor două contestații depuse după afișarea rezultatelor. Niciuna dintre candidatele care au depus contestații nu au obținut minim șapte pentru a putea ocupa postul de manager al acestei instituții. În momentul de fața, Florin Neag își continuă interimatul.

Au fost publicate pe site-ul Spitalului Județean Sibiu rezultatele finale ale concursului pentru postul de manager. Niciuna dintre cele două candidate care au depus contestații, respecdtiv medicul Liliana Coldea și omul de afaceri Cristina Neagu, nu au obținut cel puțin nota 7 pentru a putea ocupa această funcție. În acest moment, Florin Neag își continuă interimatul, până la noi decizii.

Vă reamintim că, în urma susținerii proiectelor de management în fața Comisiei de Concurs, niciuna dintre cele trei candidate, medicul Liliana Coldea, omul de afaceri Cristina Floricica Neagu și expertului contabil Daniela Bozga nu a fost declarată admis.

Citește și „Toate cele trei candidate la șefia Spitalului Județean Sibiu au fost respinse”. 

Conform reprezentanților Consiliului Județean juristul Florin Neag rămâne manager interimar și se va relua procedura de concurs. Declarația a fost făcută după publicarea primelor rezultate.

„După finalizarea concursului, în cazul în care niciun concurent nu va fi admis, conducerea interimară a Spitalului Județean Sibiu va fi asigurată în continuare de către domnul jur. Florin Neag, urmând a se relua procedura de concurs de către consiliul de administrație al Spitalului Județean”, spune Ioana Căpățînă, purtător de cuvânt al Consiliului Județean Sibiu.

Potrivit dispoziției de numire, mandatul de manager interimar al juristului Florin Neag, expiră în data de 11 iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus