Marţi,
28.09.2021
Ploi Scurte
Acum
14°C

Iohannis a mers să strângă gunoaie: marginea drumului nu este groapă de gunoi. Nu este suficient să ne enervăm, trebuie să facem ceva

Iohannis a mers să strângă gunoaie: marginea drumului nu este groapă de gunoi. Nu este suficient să ne enervăm, trebuie să facem ceva

Marginea drumului şi albia râului nu sunt "groapă de gunoi", a afirmat, miercuri, preşedintele Klaus Iohannis, care participă la o campanie "Let's Do It, Romania!", pe râul Argeş, în apropierea localităţii ilfovene Dărăşti.

"Am venit astăzi, aici, ca să adunăm gunoaie, ca să adunăm gunoaie aruncate de concetăţeni de-ai noştri care încă nu au înţeles, din păcate, că natura nu este groapă de gunoi. Pe drumul încoace, probabil aţi observat peste tot gunoaie, moloz la marginea drumului şi cred că este momentul s-o spunem foarte clar şi apăsat - trebuie să acceptăm cu toţii că marginea drumului nu este groapă de gunoi, albia râului nu este groapă de gunoi. Depinde de noi să avem grijă de mediul înconjurător", a spus Iohannis, citat de Agerpres.

El a subliniat că "nu există viaţă sănătoasă fără un mediu sănătos". "De aceea, nu e suficient să ne enervăm dacă vedem o grămadă de gunoaie lăsate de cineva care atât a înţeles. Trebuie să facem ceva. Acest 'să facem ceva' poate să aibă forma acţiunii de astăzi", a adăugat şeful statului. 

foto Administratia Prezidentiala

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Deni Bobeică

Acum 3 luni

Toți politicienii actuali trebuie să se retragă sau să fie arestați și averile confiscate! Vlăduț Voiculescu este singura șansă a țării noastre și a neamului românesc! USR este crezul nostru!
Raspunde

Ghita

Acum 3 luni

sa te ascunda pe tine vreo 20 de ani
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 luni

Parca Presedintele trebuie sa faca politica externa nu sa lucreze la Soma de Arges fara contract de munca.Daca nu ma insel continuam sa fim printre putinii cetateni UE fara intrare libera in USA(aia cu sapca!).De Schengen nu mai aduc vorba. Jenant e putin spus..
Raspunde

Gigi contra

Acum 3 luni

Ce activitati presteaza dl. presedinte! Sa speram ca la asta se pricepe!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus