Marţi,
29.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Premii pentru sibienii pasionați de film și videografie. „Vrem să promovăm acest segment creativ”

Premii pentru sibienii pasionați de film și videografie. „Vrem să promovăm acest segment creativ”

În perioada următoare, pasionații de film și videografie sunt invitați să participe la competiția „Nova Polaris Video Awards”. Evenimentul este organizat de Asociația Nova Polaris, iar inițiatorii își propun să încurajeze eforturile și să premieze producătorii independenţi de conţinut video. 

Atât realizatorii de materiale video amatori, cât și cei profesionişti sunt invitați să se înscrie în competiția care este împărțită în două categorii:

1. Spot-uri videografice de eveniment (manifestări diverse, sport, dans, muzică, concerte), promo-uri TV, reclame video, videoclipuri muzicale şi de altă natură, videopoezii, wedding teaser clips cu o durată de până la 5 minute.

2. Filme de scurt metraj ficţiune (artistice) sau documentare, filme de lungmetraj- ficţiune sau documentar, cu o durată între 5-120 minute.

„Premiile dedicate videografiei și filmului independent "Nova Polaris Video Awards" vin în completarea activității asociației noastre din ultimii 7 ani. Vrem să promovăm acest segment creativ, să îi dam un mic avânt, expunere publică și coerență. Piața de conținut video este în creștere exponențială. Valuri de realizatori mai tineri vin în permanență, ne-am bucura ca cei mai talentați și pasionați să aibă parte de o mică recunoaștere care să îi ajute în profesie în viitor. Sunt videografi care nu își cunosc propria capacitate creatoare. Sunt foarte talentați și muncesc zeci de ore pentru un produs", spune Octavian Repede, reprezentant al asociației Nova Polaris.

Competiția se va desfășura online, iar jurizarea va urmări aspectele artistice şi tehnice calitative ale fiecărei producţii înscrise (originalitate/creativitate, regizare, script, expresivitate vizuală, calitate tehnică de imagine, decoruri, scenografie, ritm de montaj și structură, performanță, ilustraţie de sunet şi muzică).

Detalii despre înscrieri, regulament și premii găsiți aici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus