Luni,
26.07.2021
Cer Senin
Acum
29°C

Premierul Cîțu, după întâlnirea cu marii angajatori: „Sibiul a devenit o forţă economică”

Premierul Cîțu, după întâlnirea cu marii angajatori: „Sibiul a devenit o forţă economică”

Premierul României, Florin Cîţu efectuează sâmbătă o vizită de lucru în județul Sibiu, pe agendă figurând și o întâlnire cu cei mai mari angajatorui din județ.

La finalul discuțiilor șeful guvernului a dat asigurări că în perioada următoare România se va axa pe reforme, investiţii şi nu va introduce noi taxe sau majora pe cele existente.

„Sibiul a devenit o forţă economică. Astăzi am avut o întâlnire cu reprezentanţii Clubului Economic German. Am dat câteva mesaje clare: reforme, investiţii, fără taxe noi sau taxe majorate! Pe asta ne bazăm, asta am transmis astăzi! Vreau să trecem prin această perioadă fără să creştem taxe şi impozite! Şi mă ţin de cuvânt! Avem nevoie de investiţii, de predictibilitate şi de reforme. Mă ţin de cuvânt!”, a scris Florin Cîţu sâmbătă pe Facebook.

Vizualizari: 6262

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Leonard

Acum 1 lună

Domnul Prim ministru trăiește Intr-o lume paralelă . Tocmai ce a primit e-mailul meu cu referire la drumul Nocrich - Ghijasa de Jos și dânsul vorbește fără nici o noimă. Câți prim miniștri și miniștri ai transporturilor au venit la Sibiu și au mințit pe față. Da . Sibiul s-a dezvoltat dar sunt zone care sunt încă cu probleme . Probleme din cauza lor a guvernanților și aleșilor locali . Păcat că s-a ajuns în secolul al 21 lea la asemenea conversații despre starea unui drum. Ceea ce este strigător la cer este că aceea comună Nocrich este asfaltată și ce este și mai rușinos este faptul că primarul de acolo sau fostul Primar Vișa a "avut grijă" ca proiectul care a fost depus pe vremea mandatului dânsului să nu fie dus la bun sfârșit . Păcat că asemenea oameni fac parte din comunitatea noastră . Atât am avut de zis .
Raspunde

Birtu

Acum 1 lună

Surorile Dancilai impreuna !
Raspunde

Rammstein

Acum 1 lună

Nu scăpăm de șampanie electorală, pardon campanie,!!..parca ziceau ca 4 ani nu mai avem alegeri??...românia e blestemată, numai campanii electorale, epidemice, militare...terminati dracului cu promisiunile, nu va e rusine?...Ce treaba are țara cu alegerile voastre de partid??..Bețivul e prin moldova, ăsta prin transilvania... Unde mai pui ca tuta e în prim plan!!..elena ceaușescu reincarnată!!..nu te poti căca ca dai de proastă....
Raspunde

Izabell

Acum 1 lună

Câtzu insotit de “conducerea” Sibiului : 3 “doamne de fier” care, cu pregatirea, viziunea si efortul lor neobosit, vor conduce Sibiul pe noi culmi de progres si bunastare!
Raspunde

Munteanu

Acum 1 lună

Sibiul a fost intotdeauna o forta economica, mai oltene! De-aia consatenii tai au migrat la Sibiu!
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 lună

tot timpul am fost, vine valcea asta sa ne explice el cum sta treaba...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus