Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Primăria Mediaș va înființa un centru medico-social pentru persoanele defavorizate

Primăria Mediaș va înființa un centru medico-social pentru persoanele defavorizate

În cursul zilei de ieri, primăria Mediaș a semnat un nou proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Scopul principal al proiectului este acela de a sprijini comunitatea defavorizată din municipiu.

„În data de 14 iunie s-a semnat un nou proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Obiectivul proiectului este de a sprijini comunitatea defavorizată din Municipiul Mediaș, prin înființarea unui centru medico-social, prin care populația marginalizată să beneficieze de servicii educaționale, sociale, sprijin medical, psihologic, asistență juridică”, transmit reprezentanții primăriei.

Funcționarea centrului va fi posibilă prin reabilitarea unui imobil abandonat - Corpul R de la Aviație și transformarea lui într-un centru comunitar medico-social în care se vor dezvolta servicii la nivelul comunităților marginalizate aflate în risc de sărăcie și excluziune socială.

Valoarea totală a proiectului este de 4.742.560,22 lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus