Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Primele concluzii ale crimei din Țiglari: „a fost o moarte violentă”

Primele concluzii ale crimei din Țiglari: „a fost o moarte violentă”

Bărbatul în vârstă de 53 de ani, al cărui cadavru a fost găsit în propria locuință, de pe strada Lutului din cartierul Țiglari, ar fi fost ucis cu mai multe lovituri în zona capului, toracelui și membrelor.

Procuror şef secţie Ruginosu Mihaela, în calitate înlocuitor de purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, a transmis primele concluzii ale anchetei care a fost demarată aseară, după ce a fost găsit cadavrul unui bărbat, într-o casă din Țiglari, potrivit procurorului, victima ar fi suferit mai multe plăgi, hematoame extinse și fracturi osoase. Pe scurt, „moartea a fost violentă”.

Redăm mai jos întregul comunicat de presă transmis de Parchet, în acest sens:

„La data de 17.06.2021 Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a sesizat din oficiu cu privire la decesul unei persoane de sex masculin în vârstă de 53 ani , al cărei cadavru a fost găsit în propria locuinţă şi care prezenta multiple urme de agresiune la nivelul corpului.

În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării şi tragerii la răspundere penală a autorului, sub aspectul infracţiunii de omor, prev. şi ped. de art. 188 alin.1 C.penal , 

Potrivit fişei de constatări preliminare întocmite de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Sibiu, moartea a fost violentă şi s-a datorat şocului traumatic şi hemoragic consecutiv unui politraumatism cu multiple plăgi (la nivelul capului, toracelui şi membrelor), hematoame extinse (la nivelul capului, trunchiului şi membrelor) şi fracturi osoase (claviculă stângă, stern şi coaste). 

Pe parcursul cercetărilor penale procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale şi al medicilor legişti din cadrul Serviciului Judeţean  de Medicină Legală Sibiu.” 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus