Marţi,
21.09.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Rabbit Soup – peste 150 de feluri de ciorbe direct la tine acasă. „Iepurașul coconaș livrează ciorbițe în oraș”

Rabbit Soup – peste 150 de feluri de ciorbe direct la tine acasă. „Iepurașul coconaș livrează ciorbițe în oraș”

Deschisă la începutului acestui an, supăria iepurașului este locul ideal pentru sibienii, dar și pentru turiștii care doresc să încerce o gamă diversificată de supe și ciorbe preparate chiar în localul situat în Piața Mare din Sibiu. Mai mult decât atât, iepurașul livrează și la casele celor care doresc să savureze preparatele de la Rabbit Soup.

Ideea afacerii a venit în vara anului trecut, atunci când administratorul acesteia, Horațiu Bujac  a constatat  necesitatea unui loc în care atât oamenii din oraș, cât și turiștii să se poată bucura de un preparat gustos, de calitate, cu un timp de servire foarte scurt.

„Este un proiect de nișă, la care lucrăm în permanență pentru a ajunge din ce în ce mai buni. Ideea mi-a venit în perioada verii trecute, atunci când s-au relaxat restricțiile și orașul s-a umplut de turiști care voiau să mănânce un fel de mâncare consistent, preparat cât mai repede”, spune Horațiu Bujac.â

Peste 150 de feluri de ciorbe pentru preferințele tuturor

Gulaș Black Angus, ciorba Aita de pui sau supa cremă de ardei cu brânză de capră sunt doar câteva dintre preparatele pregătite de cei de la Rabbit Soup. Sunt ciorbe care satisfac toate gusturile, atât pe cele ale iubitorilor de tradițional, cât și pe ale celor dornici să încerce arome noi.

Mai mult decât atât, în fiecare zi, la Rabbit Soup meniul este altul. Zece ciorbe și supe noi pot fi testate zilnic de iubitorii de gastronomie. Totodată, dacă sunt nehotărâți și le e teamă să încerce ceva nou, clienții pot degusta supele din meniu și pot alege ce doresc, în funcție de preferințe.

„Este un proiect frumos în care cred. Am amenajat o bucătărie specială în care gătim doar ciorbe. Avem peste 150 de rețete de ciorbe și supe”, mai explică administratorul afacerii.

„Vrem ca oamenii să cunoască și partea noastră de to go”

Toți cei care doresc să încerce preparatele de la Rabbit Soup o pot face și în regim „to go”. Astfel, într-o lună clienții pot beneficia de o reducere de 20%, iar în altă lună pot avea discount de 50%. Prețul de livrare este șapte lei, iar la comenzile de peste 60 de lei transportul este gratuit. De asemenea, pe baza unui cartonaș personalizat, toți cei care vin și ridică personal comanda, beneficiază de o ofertă 6+1 gratis.

„Oamenii trebuie să cunoască și partea noastră de to go, nu trebuie să vină neapărat în centru ca să mănânce, pot comanda mâncarea noastră acasă, iar pe lângă aplicațiile de delivery, am reușit să ne construim un site unde aceștia ne pot găsi. Prețurile  to go variază între 11 și 17 lei, fiind mai mici decât cele de la terasă. Vrem să le oferim tuturor calitate la un preț rezonabil”, mai detaliază Horațiu Bujac.

Totodată, pe pagina de facebook a supăriei, oamenii au parte de mici cadouri din partea iepurașului care vrea să îi surprindă în permanență. Aceștia se pot înscrie la concursuri organizate din două în două săptămâni și pot câștiga mai multe feluri de supă, iar în intervalul orar 16-18, la comandarea unei ciorbe, „happy hour” vine cu o a doua din partea casei.

„Oferim oamenilor șansa să guste din preparatele noastre și să ne cunoască mai bine, astfel că în fiecare lună vor găsi o surpriză pe site-ul iepurașului”, concluzionează acesta.

Pe cei de la Rabbit Soup îi găsiți chiar în centrul Sibiului, în Piața Mare, pe pagina de facebook Rabbit Soup, iar comenzile le puteți face pe site-ul www.suparia.ro.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus