Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Începe înscrierea în creșe. 391 de locuri disponibile în municipiul Sibiu

Începe înscrierea în creșe. 391 de locuri disponibile în municipiul Sibiu

Mâine, 1 iulie, debutează prima etapă de înscriere în creșă. Potrivit datelor puse la dispoziție de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, la nivelul municipiului Sibiu sunt disponibile 391 de locuri. Copiii vor putea fi înscriși până în 9 iulie.

Solicitarea de înscriere se va realiza și prin fax, poștă electronică sau telefonic în intervalul orar afișat de unitatea de învățământ. Vor fi furnizate date privind: solicitantul, copilul, motivul încadrării în criteriile generale sau specifice de departajare.

Completarea dosarului cu documentele necesare, precum și cu documente justificative, care să demonstreze criteriile generale şi criteriile specifice de departajare elaborate de către unităţile de învăţământ, precum și validarea cererii tip de înscriere, pentru solicitările făcute telefonic, prin fax sau poștă electronică, se va realiza conform unei programări (zi, interval orar) comunicată de către unitatea de învățământ, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție.

Validarea cererii-tip de înscriere se face la unitatea de învăţământ, în prezenţa părintelui/ tutorelui/reprezentantului legal şi a cel puţin unui membru din comisia de înscriere.

În perioada 12-14 iulie 2021 se va analiza/evalua de către Comisia de re/înscriere a copiilor în învățământul antepreşcolar, a cererilor de înscriere, iar afișarea rezultatelor finale va avea loc în 19 iulie 2021.

Detalii pot fi obținute aici pentru:

https://www.isjsb.ro/index.php/inscrierea-in-invatamantul-primar-prescolar/162-inscrierea-in-invatamantul-anteprescolar-cresa

Cele 3 91 de locuri din Sibiu sunt împărțite astfel:

  • Grădinița cu program prelungit nr. 15 Sibiu – 39 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit nr. 22 Sibiu – 80 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit nr. 28 Sibiu – 40 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit nr. 29 Sibiu – 42 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit ”Elefănțelul Curios” Sibiu – 43 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit ”Căsuța Poveștilor” Sibiu – 42 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit ”Frații Grimm” Sibiu – 60 locuri;
  • Grădinița cu program prelungit nr. 43 Sibiu – 45 locuri;

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus