Duminică,
19.05.2024
Partial Noros
Acum
24°C

VIDEO. Spectacol spontan la o cafenea din Sibiu cu artiști din mai multe orașe ale țării

VIDEO. Spectacol spontan la o cafenea din Sibiu cu artiști din mai multe orașe ale țării

Vineri, 25 iunie, la o cafenea din Sibiu, situată la pasajul scărilor mai mulți artiști din țară s-au reunit spontan, pentru a crea un moment unic, de conectare prin artă. Trecătorii și toți cei aflați în zonă s-au putut bucura de o seară atipică, în care arta de toate felurile „și-a făcut de cap” în cel mai frumos mod.

Mai mulți muzicieni, actori și dansatori din Cluj, Bistrița, Sibiu și București și-au dat întâlnire vineri, 25 iunie, la o cafenea de la pasajul scărilor, pentru a crea un moment spontan de conectare prin artă. Motto-ul întâlnirii a fost  „Nu știm ce se va întâmpla, dar dacă ne vom conecta unii cu ceilalți, vom ști ce se întâmplă”.

Trecătorii sau cei care s-au aflat în zonă s-au putut bucura de originalitatea momentelor și s-au putut alătura artiștilor într-o experiență cu totul deosebită.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus