Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

VIDEO. Spectacol spontan la o cafenea din Sibiu cu artiști din mai multe orașe ale țării

VIDEO. Spectacol spontan la o cafenea din Sibiu cu artiști din mai multe orașe ale țării

Vineri, 25 iunie, la o cafenea din Sibiu, situată la pasajul scărilor mai mulți artiști din țară s-au reunit spontan, pentru a crea un moment unic, de conectare prin artă. Trecătorii și toți cei aflați în zonă s-au putut bucura de o seară atipică, în care arta de toate felurile „și-a făcut de cap” în cel mai frumos mod.

Mai mulți muzicieni, actori și dansatori din Cluj, Bistrița, Sibiu și București și-au dat întâlnire vineri, 25 iunie, la o cafenea de la pasajul scărilor, pentru a crea un moment spontan de conectare prin artă. Motto-ul întâlnirii a fost  „Nu știm ce se va întâmpla, dar dacă ne vom conecta unii cu ceilalți, vom ști ce se întâmplă”.

Trecătorii sau cei care s-au aflat în zonă s-au putut bucura de originalitatea momentelor și s-au putut alătura artiștilor într-o experiență cu totul deosebită.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus