Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Medicul Liliana Coldea a dat în judecată Spitalul Județean

Medicul Liliana Coldea a dat în judecată Spitalul Județean

Medicul Liliana Coldea a dat în judecată Spitalul Clinic Județean Sibiu. Acțiunea a fost înregistrat miercuri, 7 iulie, la Tribunalul Sibiu, Coldea fiind în calitate de reclamant, iar spitalul de pârât, obiectul procesului urmând a fi „litigii de muncă”. Nu a fost stabilită, deocamdată, data primei înfățișări, iar spitalul nu a primit, încă, o înștiințare în acest sens.

„Spitalul nu a primit nicio adresă din partea instanțelor de judecată cu privire la un eventual litigiu cu doamna dr. Coldea Liliana”, a transmis pentru Turnul Sfatului, Robert Fotache, actualul manager interimar al Spitalului Județean.

Reporterii Turnul Sfatului au încercat să ia legătura cu și medicul Liliana Coldea pentru un punct de vedere, însă aceasta nu a răspuns la telefon sau mesaje.

Vă reamintim că medicul Liliana Coldea a fost manager al Spitalului Județean Sibiu în perioada 8 mai - 18 noiembrie 2020, când și-a dat demisia în urma mai multor scandaluri și după ce, Raluca Turcan, care la acea vreme ocupa funcția de vicepremier, i-a cerut public să facă acest lucru. După demisie s-a întors ca și cadru medical la Spitalul CFR, acolo unde fusese manager din anul 2015 și până în mai 2020. În luna mai a acestui an și-a depus din nou dosarul, alături de alte două candidate, pentru concursul de manager al Spitalului Județean. După susținerea proiectelor management, însă, toate cele trei candidate au fost respinse, inclusiv dr. Liana Coldea care a obținut la această probă, nota 6,04, insuficientă pentru ocuparea funcției pentru care a candidat.  

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

5 comentarii

Cora, lasse uns!

Acum 2 ani

Fodor, Cîmpean, Turcan, Coldea! Pietrele prețioase ale Sibiului, fiicele celui mai gospodar, harnic și dezvoltat oraș! Un primar nulitate absolută, de o prostie și incompetență fără limite! Un președinte de CJ bine intenționat dar fără realizări și cu o mare vină în tolerarea tuturor atârnacilor în jurul ei. Un ministru moldovean care face de minune Sibiul oriunde merge. Un manager de spital care ar trebui să fie în pușcărie. Bine, bărbații din politica sibiană sunt cu o infinitate mai jos decât ***** astea.

Raspunde

GiGi Ping

Acum 2 ani

mai plimba ursul in sud, pesedache
Raspunde

Dan

Acum 2 ani

Immortan Joe are tupeu cat casa.
Raspunde

Pintilie

Acum 2 ani

Aceasta persoana a condus atatia ani Spitalul CFR Sibiu care arata groaznic. Asta e imaginea medicilor din Sibiu: mult prea multi sunt angajati pe alte criterii decat cele de competenta. E o rusine faptul ca si acum, dupa ce s-a facut de cacao, aceasta femeie, domnisoara, inca insista sa se faca de rusine; cand vad aceste lucruri, am mari semne de intrebare vis-a-vis de profesionalismul ei...
Raspunde

Jo

Acum 2 ani

Cat tupeu pe capul ei !!! Asta nici la CFR nu mai avea ce cauta !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus