Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

FOTO – VIDEO Îmbulzeală la Ocna Sibiului. Șanțurile au devenit neîncăpătoare

FOTO – VIDEO Îmbulzeală la Ocna Sibiului. Șanțurile au devenit neîncăpătoare

”Litoralul Ardealului” a devenit neîncăpător în acest sfârșit de săptămână, coloanele de mașini întinzându-se duminică pe sute de metri până la parcare.

Vremea însorită și călduroasă i-a făcut pe sibieni să caute răcoarea lacurilor de Ocna Sibiului. Lor li s-au adăugat și turiștii sosiți din județele învecinate, în special din Mureș și Alba. Astfel, stațiunea a devenit neîncăpătoare, vizitatorii ajungând să stea zeci de minute în coloană.

Mulți au preferat să transforme marginea drumului și șanțurile în locuri de parcare ad-hoc și să meargă pe jos până la lacuri.

Meteorologii anunță în continuare vreme însorită la Sibiu, săptămâna viitoare temperaturile urcând din nou până spre 30 de grade Celsius.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 8388

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Anișoara Lechințan

Acum 2 ani

Noi am mers anual, in ultimii 40 de ani, in Sardinia si pe Coasta de Azur, dar acum venim doar la Ocna pentru ca este mult peste tot ce are de oferit Europa!
Raspunde

Parcagiul

Acum 2 ani

Beneficiul celor care folosesc parcarile e ca isi lasa masina in soare contra cost. Cei de pe margine pot prinde loc la umbra si pe gratis. Intrebare - Cine e fraierul?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus