Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

Ce piscine sunt deschise în Sibiu, vara aceasta

Ce piscine sunt deschise în Sibiu, vara aceasta

Meteorologii promit, în perioada următoare, temperaturi tot mai crescute și odată cu asta crește și nevoia de spații unde ne putem răcori sau unde putem să stăm la plajă pentru câteva ore. Oferta este variată anul acesta în județul nostru, peste zece piscine fiind disponibile în acest sezon, cu tarife și servicii diferite.

Mai jos, vă prezentăm câteva dintre locațiile unde vă puteți răcori vara aceasta:

Aqua Club Elatis 

Aqua Club Elatis este un complex touristic cu piscinӑ încӑlzitӑ, camere de cazare și restaurant, situat la 25 km de Sibiu, pe DN1, în direcţia Brașov. Piscina are o lungime de 50 m și o lӑţime de 10 m, astfel cӑ se pliazӑ perfect oricӑrui tip de înotӑtor. Elevi și Studenții primesc reducere doar dacă se prezintă la intrare cu carnetul de elev / student!

Tarife:

-Adulți: 20 lei

-Elevi / Studenți: 15 lei

-Copii 0-6 ani: Gratuit

-Taxă Șezlong: 10 lei

-Taxă Baldachin: 50 lei

Pensiunea Carpatia 

Dacă vă doriți o zi de relaxare într-o ambianță plăcută și într-un decor deosebit, în Șura Mare, puteți alege Pensiunea Carpatia. Piscina, jacuzzi-ul și terasa sunt deschise în fiecare zi, între orele 10 și 19.

Accesul la piscină se face în ordinea sosirii, până la ocuparea celor 50 de locuri disponibile pe șezlonguri.

Tarife pentru accesul la piscină:

- Adulți (14+) - 35 lei

- Copii intre 4 si 14 ani - 25 lei

- Copii sub 4 ani - gratuit

Pensiunea ferma Brândușa

Pe Valea Avrigului găsiți o piscină încălzită cu șezlonguri, terasă și restaurant, centru de echitație și drumeții în zonă, ture organizate ebike / atv / boogie și chiar un loc de joacă pentru copii.

Informații și rezervări la numărul de telefon 0753 484 328.

Lacurile sărate de la Ocna Sibiului

Pentru intrarea la zona lacurilor sărate de la Ocna Sibiului, adulții vor plăti 30 lei/ zi, copiii 15 lei, iar parcarea va costa zece lei. Aceste prețuri sunt, de asemenea, valabile, între orele 7 - 18, iar în intervalul orar 18 - 20 ele scad la 15 lei pentru adulți, iar copiii au gratuitate.

Complex Balnear Ocna Sibiului

Pe lângă lacurile naturale de la Ocna Sibiului, chiar peste drum veți găsi și un mic complex balnear, unde temperatura apei din piscină este de aproximativ 26 de grade Celsius în această perioadă.

Aici, tariful de intrare este de 40 ron/persoană. Locurile sunt disponibile în funcție de șezlongurile rămase libere.

Sunshine Cisnădioara

Pentru detalii despre prețurile disponibile și orele în care puteți merge, puteți intra fie pe pagina de Facebook a piscinei, fie să sunați la numărul de telefon 0726 496 874.

Ștrand Cisnădie

Ştrandul din Cisnădie este deschis de luni până duminică, începând cu ora 10.00 până la ora 20:30. Tarifele de intrare sunt 10 lei/zi/adult, 5 lei/zi pentru copii, elevi şi studenţi. Pentru cei care doresc să închirieze un şezlong, preţul este de 5 lei/zi, iar pentru o umbrelă, cei care vor să se pună la adăpost de soare vor plăti tot 5 lei/zi.

Piscina Vestala

La piscina de la Veștem aveți un tarif special dacă mergeți după ora 17, respectiv plătiți doar 15 lei pentru intrare. Tot aici puteți să comandați și o pizza, despre care deținătorii locului spun că este cea mai bună din zonă.

Ștrandul Aqua Fun

Ștrandul are patru bazine, respectiv unul pentru copii, un jacuzzi, un bazin cu bar şi un bazin pentru adulţi cu adâncime de 1,45-1,95 m. Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de facebook a Aqua Fun.

Tarife:

-Adult: 30 lei (09:00 - 16:00) / 15 lei (16:00 - 19:00)

-Elev, student, pensionar: 20 lei (09:00 - 16:00) / 10 lei (16:00 - 19:00)

-Copiii până la 3 ani au intrare liberă.

* Șezlong inclus în preț

** Reducerea nu se aplică în weekend (sâmbătă și duminică)

Piscina Versailles

La doar câțiva kilometri de nebunia urbană, Buonavista Catering & Banqueting vine cu un complex de agrement, care, pe lângă piscină, include și teren de volei pe nisip, teren de fotbal cu piciorul și loc de joacă pentru copii. Piscina este deschisă în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9 și 20, dacă nu sunt evenimente.

Piscina de la Pensiunea Mai

La 16 km de Sibiu, în aerul proaspăt de munte, o piscină exterioară promite relaxare și liniște. Bazinul de la Pensiunea Mai este completat de o piscină interioară pentru zilele înnorate, jacuzzi, saună și o cameră de masaj. Facilitățile sunt disponibile atât pentru cei cazați la pensiune cât și pentru cei care vor doar o escapadă de o zi.

Reya Event Club

Piscina de la Mediaș este deschisă în fiecare zi, la fel și terasa. Tariful pentru adulți este 20 de lei de luni până vineri, iar în weekend este 30 de lei.  Pentru elevi și studenți se acordă 50% reducere, iar copiii până în 7 ani au accesul gratuit.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Tihomir Leluțiu

Acum 10 luni

Să nu uităm Binder Resort & Spa! Județul Sibiu are cea mai ofertantă selecție de piscine/Aquaparkuri din emisfera nordică! Și Deva e peste voi!!!
Raspunde

Bula

Acum 10 luni

tu stii sa inoti fara peturi ?
Raspunde

A.c.

Acum 10 luni

Aria Sibiu si Aria Cisnadie (Magura) - bazine indoor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus