Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
8°C

VIDEO Motoare turate pe Bulevardul Mihai Viteazu. Poliția: intensificăm monitorizarea traficului rutier

VIDEO Motoare turate pe Bulevardul Mihai Viteazu. Poliția: intensificăm monitorizarea traficului rutier

”Zgomotul nu poate fi ignorat. Este tot mai greu sa te odihnești noaptea”. O sibiancă a trimis imagini cu traficul nocturn de pe Bulevardul Mihai Viteazu, plângându-se că șoferii își turează mașinile și întrecându-se pe toată lungimea șoselei, neputându-se odihni. ”Vă supun atenției un fenomen tot mai des întâlnit pe Bulevardul Mihai Viteazu, noaptea între orele 12,30-03,00. Zgomotul nu poate fi ignorat. Este tot mai greu să te odihnești noaptea. Vă trimit  două filmări edificatoare. Situațiile acestea sunt multiple pe parcursul nopților, dar nu vreau să mă transform în paznic și să stau la filat. Voi trimite aceste filmari și poliției rutiere”, ne-a transmis sibianca.

Polițiștii ne-au informat că vor intensifica patrularea pe timpul nopții în această zonă. ”Polițiștii Biroului Rutier Sibiu și cei din cardul Secției Nr 1 de Poliție Urbană Sibiu vor intensifica monitorizarea traficului rutier din zonă în vederea prevenirii și combaterii oricăror fapte de natură să pună în pericol siguranța și ordinea publică”, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Un sibian

Acum 2 ani

intensificati pe naiba!!! in fiecare seara se aude la fel...pe M. Viteazu, pe drumul spre Rasinari si pe cel spre Poplaca!!! si dupa parerea mea cei care "monitorizeaza" sunt mana in mana cu aia cu "spectacolul"!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Sandra Ionescu

Acum 2 ani

Sibienii loganiști aflați la pensie, dacă nu își permit mașini adevărate, să plece din Sibiu pentru că nu sunt vrednici de acest burg!
Raspunde

Marioara

Acum 2 ani

Sandro, matale te nascusi cu Mercedesul la poarta si la taiatul motului ai pus mana pe cheile RollsRoyce-ului? De unde atata aroganta? (Cate perechi de pantofi ai?)
Raspunde

Sibianca

Acum 2 ani

Cu siguranță nu ești sibianca originală. Nu mai bine te întorci tu de unde ai venit și ne lași în liniștea noastră????
Raspunde

Gigi contra

Acum 2 ani

Or fi vrednici cei cu BMW-uri la mana a II-a, cu jante verzi si numar ... Sa-ti fie rusine!
Raspunde

Rexin

Acum 2 ani

Si pe Semaforului e la fel
Raspunde

Javert

Acum 2 ani

Cred ca și poliția locală șipoliția rutieră au răspuns la batjocură ,pentru că și astă noapte un dement a ,,spart "liniștea pe Mihai Viteazu.Probabil că era convins că paraziții de bugetari din poliția rutieră și poliția locală ,în așteptarea pensiei ,nu fac altceva ,,decât "să monitorizeze.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus