Marţi,
21.09.2021
Parțial Noros
Acum
14°C

Acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor în Cimitirul municipal și Grădina zoologică

Acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor în Cimitirul municipal și Grădina zoologică

Serviciul de salubrizare din cadrul Primăriei Sibiu realizează începând de astăzi o nouă campanie de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor de pe domeniul public al municipiului. Acțiunea se desfășoară în parcuri, spații verzi, în zonele de blocuri, pe malurile râurilor și pârâurilor, în spațiile verzi ale unităților de învățământ, în Cimitirul municipal și Grădina Zoologică.

 „Substanța folosită - Cymina Ultra este avizată de Ministerul Sănătății și nu prezintă pericol pentru populație. Totuși, persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat”, transmit reprezentanții primăriei Sibiu.

Firma contractată pentru această acțiune este DD Chim SRL. În situația în care condițiile meteo sunt nefavorabile, acțiunea va fi reprogramată.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus