Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Accident la Râu Sadului: Victimele au fost transportate la spital

Accident la Râu Sadului: Victimele au fost transportate la spital

Actualizare, ora 22.17

Cei doi soți răniți în urma accidentului au fost transportați la spital. Femeia, în vârstă de 50 de ani, are traumatism de membru superior si de coloană cervicală și traumatism cranio cerebral acut cu plagă frontală. Soțul său, în vârstă de 53de ani are traumatism de torace anterior, anunță Serviciul de ambulanță al județului.

Știrea inițială:

Două persoane, de 50 și 53 de ani, sunt încarcerate într-un autoturism pe raza localității Râu Sadului, în urma unui accident petrecut în urmă cu câteva minute. În accident sunt implicate două autoturisme din care unul era condus de un bărbat de 20 de ani, care se pare ca nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul, anunță IPJ Sibiu.

În urma accidentului, două persoane aflate în celălalt automobil implicat în accident, o femeie de 50 de ani și soțul acesteia, în vârsta de 53 de ani, sunt prinși în mașina contorsionată.

Serviciul de ambulanță Sibiu a trimis la fața locului un echipaj de descrcerare și două ambulanțe de tip B.

Politiștii  rutieri sunt la fata locului și continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a modului și condițiile in care s-a produs accidentul rutier.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus