Marţi,
21.09.2021
Parțial Noros
Acum
14°C

Absolvenții academiei militare primesc primul grad de ofițer printr-o ceremonie care are loc în Piața Mare

Absolvenții academiei militare primesc primul grad de ofițer printr-o ceremonie care are loc în Piața Mare

Reprezentanții Academiei Forțelor Terestre anunță că mâine, 29 iulie, începând cu ora 9.00, în Piața Mare a Sibiului se va desfăşura ceremonia militară de acordare a primului grad de ofiţer absolvenţilor promoţiei 2021 a Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Promoţia, care poartă numele onorific „Regele Mihai I-100”, este formată din 291 de absolvenţi (53 de fete şi 238 de băieţi), pregătiţi pentru a încadra funcţii în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul de Justiţie, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Informații Externe și Serviciul de Telecomunicații Speciale.

Desfășurarea activității va fi adaptată actualului context pandemic, fiind luate măsurile de protecţie sanitară şi distanţare fizică.

Marți, 27 iulie, studenții au făcut repetiții în centrul Sibiului pentru acest eveniment, pe care le puteți vedea în video.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus