Vineri,
24.09.2021
Parțial Noros
Acum
16°C

Sibian dat dispărut de soție după ce a plecat spre o stațiune de pe Valea Oltului. Dacă il vedeți, sunați la poliție

Sibian dat dispărut de soție după ce a plecat spre o stațiune de pe Valea Oltului. Dacă il vedeți, sunați la poliție

Poliţiştii sibieni caută un bărbat  în vârstă de 64 de ani, care a plecat de la domiciliu, fără a mai reveni. Acesta a plecat din Tălmaciu spre Călimăști-Căciulata încă din 21 iulie. Soția a raportat dispariția acestuia în 29 iulie. 

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112, transmit reprezentanții IPJ Sibiu printr-un comunicat de presă.

În 29 iulie, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 21 iulie, în jurul orei 09,00, soțul său, MACREA FLORIN GHEORGHE, în vârstă de 64 de ani, a plecat de la domiciliu, din orașul Tălmaciu, județul Sibiu, în direcția Călimăști-Căciulata, județul Vâlcea, fără a mai reveni. 

Semnalmente: înălțime 180 cm, 75 kg, par șaten-grizonat tuns scurt, ochi căprui, ten alb.

În momentul plecării, bărbatul purta un tricou de culoare deschisă (posibil alb), pantaloni trei sferturi de culoare albastru, pantofi sport de culoare negru cu roșu, rucsac de culoare gri.

Semne particulare: prezintă o umflătură cu diametru de aproximativ 3 cm pe partea exterioară a genunchiului stâng, ușor șchiopătat la piciorul stâng.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 1 lună

Decat sa fi patit ceva, mai bine cu o mandra pe undeva!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus