Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Incident la Raliul Sibiului. Mașina unor participanți a luat foc și a ars în totalitate

Incident la Raliul Sibiului. Mașina unor participanți a luat foc și a ars în totalitate

O mașină care participa pa Raliul Sibiului, competiție ce se desfășoară în aceste zile la Sibiu, a ars în totalitate, anunță reprezentanții ISU Sibiu. Din fericire nu au fost semnalate victime, membrii echipajului reușind să iasă la timp. Urmează să se stabilească din ce cauze a izbucnit incendiul. 

Pompierii sibieni anunță intervenția la un incendiu izbucnit la un autoturism, participant la Raliul Sibiului. Potrivit acestora, două echipaje de pompieri militari din cadrul ISU Sibiu care asigurau măsurile de prevenire și apărare împotriva incendiilor la Competiția Raliul Sibiu au intervenit de urgență pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism angrenat în concurs.
Incendiul s-a produs în zona de pădure a stațiunii Păltiniș.
„Intervenția promptă a salvatorilor alături de membrii SVSU Sibiu, punct de lucru Păltiniș, a  condus la lichidarea incendiului în scurt timp”, spun pompierii.
Din fericire, nu au fost semnalate victime, echipajul reușind să iasă din mașină la timp. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului se află în curs de stabilire.

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

2 comentarii

DB

Acum 2 ani

Un incident regretabil. Dar când te gândești cât i.au stresat piloții pe sibieni in ultimele zile cu turele date prin oraș, la viteze mari, cu zgomote asurzitoare in ceas de noapte și dâre de fum, nu te miri că le.a fost karma proastă. Poate vor fi trași la răspundere organizatorii evenimentului.

Raspunde

Gigi

Acum 2 ani

A devenit si sportul asta unul pentru cocalari cum e Romaniacs. Vinerea trecuta faceau raliu chilotii pe calea poplacii printre masini si autobuze cu depasiri pe linie continua inainte trecerii de pietoni, inconditiile in care tot campul vizual era acoperit de autobuz. Numai piloti nu sunt astia, sunt niste inconstienti. Politia daca ar vrea, ar putea sa vada pe camere cum mergeau.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus