Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Cod roșu de vijelii în Sibiu și alte 18 localități din județ

Cod roșu de vijelii în Sibiu și alte 18 localități din județ

Sibiul și alte 18 localități din județ se află sub avertizare cod roșu de vijelii, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Codul a intrat în vigoare la 18:40 și este valabil până la ora 20. Potrivit avertizării, sunt așteptate vijelii puternice cu rafale de peste 90 km/h, grindină, descărcări electrice, averse torențiale ce pot depăși 35l/mp în județul Sibiu, respectiv în localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu, Săliște, Rășinari, Șelimbăr, Ocna Sibiului, Miercurea Sibiului, Gura Râului, Loamnes, Orlat, Cristian, Șura Mare, Sadu, Păuca, Șura Mică, Boița, Apoldu de Jos, Ludoș precum și în zona de munte. 

Locuitorii din aceste zone au fost informați și avertizați prin mesaj Ro-Alert.

Situația înregistrată la nivelul județului Sibiu este permanent monitorizată prin Centrul Operațional al ISU Sibiu.

Pentru optimizarea misiunilor de răspuns la potențialele efecte generate de fenomenele meteorologice preconizate, pompierii din cadrul ISU Sibiu sunt pregătiți să asigure în cel mai scurt timp intervențiile pentru limitarea efectelor produse de situațiile de urgență, forțele de intervenție fiind suplimentate la nevoie. În cazul unei situații de urgență reale, ISU Sibiu solicită cetățenilor să anunțe de îndată evenimentul pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus