Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Foto Mașină răsturnată pe Valea Oltului. Traficul este, din nou, restricționat

Foto Mașină răsturnată pe Valea Oltului. Traficul este, din nou, restricționat

Traficul pe DN 7 este îngreunat marți în jurul prânzului din cauza unui accident rutier produs în zona Brezoi, la km 210+100 m.

Membrii echipajelor SMURD și Descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați pentru acordarea de îngrijiri medicale în urma producerii unui accident rutier pe DN7, Brezoi în punctul Corbu, transmit autoritățile.

În accident a fost implicat un autoturism, și a rezultat, iar o persoană a rămas încarcerată.Victima a fost extrasă în stare de conștiență, informează ISU Vâlcea. Urmează să i se facă evaluarea, după care va fi transportata la UPU. 

În momentul redactării acestei știri, traficul este blocat pe sensul Vâlcea -Sibiu, pentru efectuarea cercetărilor la fața locului.

foto ISU Vâlcea

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5869

Comentarii

3 comentarii

2cents

Acum 2 ani

Ziua si accidentul pe fiecare firișor de drum national. Politicieni corupti si mincinosi, infrastructura de anii '90 si soferi repetenti, ce putea sa iasa?
Raspunde

Pandemia de accidente

Acum 2 ani

Cate vieți trebuie sa mai fie distruse până sa faca vreun guvernant ceva? ca la 233 victime covid ati inchis Romania, da la atatea mii de victime anual?
Raspunde

Pompiliu

Acum 2 ani

Sunt curios cum a luat ITP-ul rabla aia cu atat rugina pe ea....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus