Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Liceul Carol I Sibiu: Mai sunt 13 locuri libere la clasa pregătitoare

Liceul Carol I Sibiu: Mai sunt 13 locuri libere la clasa pregătitoare

La Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” din Sibiu mai sunt libere 13 locuri la clasa pregătitoare. Potrivit reprezentanților unității de învățământ se mai pot face înscrieri în perioada 1 - 10 septembrie.  

La Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I” din Sibiu, situat pe strada Pedagogilor Nr.7, potrivit directorului prof. Alina Soare, mai sunt libere13 locuri la clasa pregătitoare. Părinții care doresc să-și înscrie copiii aici o pot face în perioada 1 - 10 septembrie, la sediul unității de învățământ.

De asemenea, reprezentanții liceului anunță că mai sunt 18 locuri libere la clasa a IX-a, profil liceal vocațional Teologie Ortodoxă.

Sursa Foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus