Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
16°C

ACTUALIZARE Trafic blocat complet pe Valea Oltului. Accident în lanț, cu cel puțin cinci victime

ACTUALIZARE Trafic blocat complet pe Valea Oltului. Accident în lanț, cu cel puțin cinci victime

Inspectoratul de Poliție al Județului Vâlcea anunță miercuri, în jurul orei 15:00, că traficul pe DN 7 Valea Oltului este blocat complet în urma unui grav accident de circulație.

Actualizare ora 15:56:

Salvatorii anunță că în urma evenimentului rutier de pe DN7, 6 victime au fost transportate la spital: trei adulți și trei minori.

Știre inițială:

”Polițiștii Serviciului rutier intervin în acest moment la un accident rutier, care a avut loc pe Drumul Național 7, în zona Cârligul mic. Din primele date, se pare că ar fi implicate două tiruri și două autoturisme și ar fi rănite mai multe persoane”, au transmis polițiștii vâlceni.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vâlcea anunță cinci victime.

”Sunt anunțate două autoturisme implicate și cel puțin un autotren, posibil peste cinci victime. Pompierii militari se deplasează cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, iar SAJ cu patru ambulanțe”, a transmis ISU Vâlcea.

Traficul este blocat total în acest moment.

Revenim cu informații referitoare la victime și starea traficului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4360

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus