Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Curierii sibieni cer locuri de parcare speciale. „Ar scuti o grămadă de timp pierdut”

Curierii sibieni cer locuri de parcare speciale. „Ar scuti o grămadă de timp pierdut”

O petiție lansată ieri de un sibian solicită municipalității să creeze locuri de parcare pentru livratorii locali - Glovo, Tazz sau Food Panda.

Mihai O., cel care a lansat petiția denumită „o mică atenție (pentru curieri)”, își motivează decizia nu doar prin faptul că lipsa locurilor de parcare speciale adaugă la timpul de livrare, dar spune și că livratorii au parte de mult „hate” pentru că de multe ori sunt nevoiți să parcheze aiurea, pentru a lăsa comenzile, mai ales în centrul orașului.

„Curierii (glovo, tazz, food panda etc..) au foarte mult hate pentru că parchează anapoda prin centru, lasă mașinile pe avarii sau așa mai departe, ei bine, având în vedere că numărul curierilor este tot mai mare și în continuă creștere în Sibiu, trebuie oferite și câteva mici atenții, pentru zona centrală, câte 2/3 locuri de parcare rezervate curierilor de mâncare, prin zona centrului, mă refer la: parcarea de la hotel Continental și Avram Iancu. Acest lucru ar scuti o grămadă de timp pierdut în căutarea locurilor de parcare sau chiar ar evita o amendă usturătoare, pentru  5/10 minute”, este mesajul pe care sibianul îl transmite.

Petiția cere 50 de semnături iar până la publicarea acestui articol a fost semnată de 14 ori.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

John doe

Acum 3 luni

Ideea e ok însă doar vor exista mai multe locuri libere pentru cocalarii care parchează oricum pe locurile persoanelor cu dizabilități. Nu există cadru legal pentru a permite doar parcarea curierilor.
Raspunde

SIM

Acum 3 luni

Si unde ar trebuie facute aceste locuri? Din scara in scara de bloc? Sa fim seriosi. Asta ar mai trebuie: - locuri rezervate pentru hoteluri, avem - locuri rezervate pentru diferite institutii si resturante, avem - locuri rezervate pentru persoane cu handicap, multe dintre ele sunt folosite de persoane fara handicap, avem Oare noi, prostimea de rand, unde o sa mai parcam daca mergem in aceasta directie? Maine, poimaine o sa vina soferi de taxi ca vor locuri de parcare . Sa nu mai oboseasca avariile degeaba.
Raspunde

Rosu

Acum 3 luni

Daca au mult hate, sa-l manance, sa-l vanda, sa-l arunce. Din ce-i hate-ul asta, de nu pot scapa de el?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus