Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Sibianul Victor Cornea s-a calificat pentru prima dată în finala unui turneu ATP Challenger

Sibianul Victor Cornea s-a calificat pentru prima dată în finala unui turneu ATP Challenger

Tenismenul sibian Victor Cornea și-a adăugat o nouă reușită în palmares, aceea de a ajunge în finala de dublu a turneului ATP Challenger - Praga Open. Sportivul este și primul sibian convocat la echipa Naționala de tenis a României.

După un meci cu un nivel foarte ridicat, Victor, în echipă cu Petros Tsitsipas, a câștigat în fața cuplului Michael Geerts (Belgia) și Ryan Peniston (Anglia) cu scorul 63, 36, 14-12. Cei doi au reușit, cu această victorie, să își asigure calificarea, pentru prima dată, în finala unui turneu ATP Challenger. Victor și Petros vor juca finala mâine.

„Praga mi-a oferit întotdeauna motive de bucurie în multe din ocaziile în care participam la turnee cu juniorii sibieni de la Tenis Club Pamira și tocmai de aceea prezența mea aici ca antrenor chiar la această nouă performanță pentru sportul sibian, este un moment special. Las mărturie la această postare unul din cele mai spectaculoase puncte jucate in meciul de azi de la Praga Open”, a notat Marius Vecerdea pe pagina sa de Facebook. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Radus

Acum 1 lună

A castigat deja. Felicitari Victor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus