Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
8°C

Au început reducerile de sfârșit de sezon la Ocna Sibiului

Au început reducerile de sfârșit de sezon la Ocna Sibiului

Sfârșitul verii aduce tarife mai mici pentru sibienii dornici să se bălăcească încă în lacurile sărate de la Ocna Sibiului. După un sezon plin, în care Ocna Sibiului a adunat sute de tursiști în fiecare weekend, acum prețurile încep să scadă . 

Începând de ieri, prețul unui bilet pentru adult a scăzut de la 30 de lei la 20 de lei, iar cel al unui bilet pentru copii cu vârsta mai mare de zece ani a scăzut de la 15 lei la 10 lei. De asemenea, după ora 18, adulții vor plăti 15 lei, iar copiii vor putea să se bucure gratuit de o baie în lacurile sărate.

„A fost un sezon mai bun față de cel de anul trecut, în ceea ce privește numărul turiștilor, dar nu mai bun în comparație cu cel de dinainte de pandemie. Acum, am redus prețurile și îi așteptăm pe oameni în continuare să ne viziteze. Totul depinde de condițiile meteo”, a explicat Ionuț Costea, administratorul complexului.

Tarifele urmează să scadă din nou, după data de 6 septembrie. Lista completă a prețurilor o puteți regăsi aici.

 

 

 

Vizualizari: 1317

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Munteanu

Acum 1 lună

Pot sa inceapa acum cand purtam ghete! Toata vara ne-au luat banii pt. niste servicii de doi lei. Si-au facut plinul! Asta e turismul sibian! Umfla banii clientilor! Pe mine sa nu contati!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus