Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Cel mai popular polițist din Sibiu aleargă la Maratonul Internațional Sibiu. „Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă”

Cel mai popular polițist din Sibiu aleargă la Maratonul Internațional Sibiu. „Cine salvează o viață, salvează o lume întreagă”

Polițistul Viorel Teacă lucrează la Ordine Publică, în cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. De când s-a mutat la noi în oraș, Teacă a ajuns să fie unul dintre cei mai îndrăgiți polițiști, mai ales de către cei mici. Mai întâi s-a ”luat la bătaie” cu niște copii, astă-iarnă. Apoi l-a văzut toată țara cum a șters luneta unei mașini acoperită de zăpadă. În urmă cu câteva luni, a făcut câțiva copii din Sibiu să zâmbească, jucându-se cu sirena de pe autospeciala Poliției. Asta după ce s-a luptat, la propriu, și a imobilizat un bărbat înarmat cu un cuțit într-un supermarket din Valea Aurie. 

Acum vrea să se apropie de copilașii care vin prea repede pe lume, așa că aleargă la Maratonul Internațional Sibiu pentru campania „Dăm startul în viață”. În acest demers și-a găsit susținători tot printre copilași, după ce a stat de povești cu câțiva dintre ei, în Parcul Sub Arini, explicându-le despre ce e vorba la maraton și despre cauza pe care a ales-o.

„Le-am explicat acestor copii faptul că alți copii au nevoie să trăiască și depind de un incubator (ventilator pentru bebeluși născuți prematur) și m-au ajutat imediat, fără să clipească, uimitor! Sper ca și voi, noi adulții să înțelegem și să ajutam pentru cumpărarea de incubatoare pentru Spitalul  Clinic Județean de Urgență Sibiu”, este mesajul pe care Viorel Teacă îl transmite pe pagina sa de Facebook.

Cei care doresc să îl susțină pe polițistul sibian, pot să doneze cauzei pe link-ul de AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus