Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
0°C

Luni începe Foodie – Festin culinar ’’condimentat’’ cu muzică bună și miniparc de distracții în Parcul Tineretului

Luni începe Foodie – Festin culinar ’’condimentat’’ cu muzică bună și miniparc de distracții în Parcul Tineretului
  • Sibienii sunt invitați la un adevărat festin culinar, timp de o săptămână la Foodie în Parcul Tineretului.
  • Nouă food-truck-uri vă așteaptă să le treceți pragul și să degustați produsele lor.
  • Cei mici se vor putea răsfăța într-un mini parc de distracții.
  • La ’’Foodie’’ vor mixa la platane Rareș Circa, FunkyDrop, Rareș Luca, Alex Zara, Cipi Hampu, ARIAS, AFGO și Jay Ko.

Răsfățul culinar aduce laolaltă, în acest an, nouă food truck-uri gata să dezlănțuie papilele gustative ale sibienilor și turiștilor. Tom Cooks, Bătrânu Sas, Famous Waffles, Gulyaș Master, La Pommerie, Mimi's Delices, Sucre, Olha Coffee și Mr. Cannoli, sunt maeștrii culinari care vor poposi preț de 7 zile la Sibiu, în perioada 6-12 septembrie,  în Parcul Tineretului de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

DJ de top și răsfăț culinar la Foodie

Și pentru că mâncarea și muzica fac casă bună împreună, pe scena special amenajată în Parcul Tineretului vor mixa la platane, Rareș Circa, FunkyDrop, Rareș Luca, Alex Zara, Cipi Hampu, ARIAS, AFGO și Jay Ko.

Aceștia promit să întrețină atmosfera, cu sunete vibrante și voie bună, în fiecare zi, de la ora 17.00 până la închiderea programului.

”Pentru că feedback-ul din anii trecuți a fost unul incredibil de bun, iar apetitul sibienilor față de un eveniment de street-food este clar, în creștere, venim cu câteva noutăți și în această ediție. În primul rând aducem food - truck-uri noi cu preparate delicioase, iar programul muzical este și el o premieră. Avem la pupitru cei mai buni DJ din Sibiu și desigur și din țară. Așteptăm toți gurmanzii să ne treacă pragul acestei cea de a cincea ediții, care se desfășoară și în acest an în Parcul Tineretului. Și ca că nu uităm, un alt detaliu important este că Foodie 2021 ține șapte zile”, au povestit organizatorii festivalului.

Mini parc de distracții pentru copii

Cei mici sunt așteptați aici cu multe surprize și zone de distracție dedicate lor. Program activități pentru copii, îi întâmpină pe aceștia cu o zonă de ateliere de creație. Desigur cei mici se vor distra și se vor întrece în cadrul mai multor competiții atractive atât pentru ei cât și pentru părinții și bunici!

Micuții vor avea la dispoziție și un un mini-parc de distracții. Tobogane și multe alte instalații de distracție îi așteaptă pe doritori în cele șapte zile de Foodie.

„Foodie - Street Food Cuisine” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu și organizate de Asociația Sibiul de Odinioară.

Partener de eveniment: Backyard

Evenimentul este susținute de Magnolia Residence

Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Tribuna, Sibiu100%, Mesagerul de Sibiu, Știri de Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Jan

Acum 2 ani

Gata, s-a terminat pandemia! Toata lumea gramada la burgeri, clatite si distractie! Traiasca Primaria Sibiu, care ne ofera constant paine si circ, facandu-ne astfel sa uitam de necazuri si boli!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus