Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Constantin Șovăială: PSD trebuie să rămână în opoziție! Actuala criză politică trebuie să înceteze

Constantin Șovăială: PSD trebuie să rămână în opoziție! Actuala criză politică trebuie să înceteze

”PSD trebuie să rămână în opoziție”, a transmis astăzi deputatul liberal Constantin Șovăială, susținător al candidaturii lui Ludovic Orban la președinția partidului. Șovăială transmite prin acest mesaj că liberalii trebuie să rămână în alianță cu USR PLUS, nu cu social-democrații. ”PNL a primit un mandat clar din partea românilor – să aducă dezvoltarea și creșterea economică în fiecare comunitate. Actuala criză politică trebuie să înceteze. Avem nevoie de un dialog onest cu partenerii din coaliție și să reluăm proiectele începute. Mai avem de construit drumuri și autostrăzi, să gestionăm o criză sanitară, să ajutăm românii să-și plătească facturile la energie, să finalizăm recalcularea pensiilor și să oferim o direcție României, trebuie să gestionăm banii veniți prin PNRR. Nu avem timp de șicană politică, spectacol și supărări. PNL rămâne la masa negocierilor și va depune toate eforturile ca această majoritate politică să ducă la bun sfârșit toate aceste proiecte”, a transmis deputatul.

Șovăială a fost contracandidatul Ralucăi Turcan la alegerile interne pentru președinția PNL Sibiu și este președintele Comisiei de Apărare din cadrul Camerei Deputaților.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus