Vineri,
24.09.2021
Innorat
Acum
16°C

Una din cinci mașini verificate astăzi de polițiști pe autostradă, lângă Sibiu, avea probleme tehnice

Una din cinci mașini verificate astăzi de polițiști pe autostradă, lângă Sibiu, avea probleme tehnice

Patru șoferi au rămas fără permise și nouă certificate de înmatriculare au fost retrase, în urma unei acțiuni desfășurată astăzi pe autostradă, lângă Sibiu.

Mai exact, în intervalul orar 09:30 – 13:30, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada A1, împreună cu reprezentanți din cadrul DSV, ISCTR și RAR Sibiu au desfășurat acțiuni punctuale la kilometrului 260 al Autostrăzii A1, în zona localității Cristian, în vederea creșterii gradului de siguranță rutieră.

Cu această ocazie, au fost verificate 120 de autovehicule, fiind constatate 105 abateri de la normele rutiere. Valoarea sancțiunilor se ridică la suma de 47.000 de lei.

”Cele mai multe sancțiuni, 45, au vizat nerespectarea regimului de viteză, în cazul a 4 conducători auto fiind aplicată și măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, arată reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

De asemenea, 26 de conducători auto au fost sancționați pentru defecțiunile tehnice constatate la autovehicule, 9 certificate de înmatriculare fiind retrase.

Mai mult decât atât, au mai fost aplicate o sancțiune pentru neportul centurii de siguranță, una pentru ITP expirat și alte 32 de sancțiuni pentru alte abateri, precum lipsa documentelor.

Acțiunile polițiștilor rutieri continuă și în perioada următoare.

Vizualizari: 3919

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Un sibian

Acum 1 săptămână

eu zic ca 1 din 5 e in stare tehnica buna!!! astea sunt actiuni facute sa poate scrie in ziar ca au activitate!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus