Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

FOTO VIDEO Iohannis, după un test drive cu noul model Duster: O maşină modernă şi se conduce foarte bine

FOTO VIDEO Iohannis, după un test drive cu noul model Duster: O maşină modernă şi se conduce foarte bine

Preşedintele Klaus Iohannis a făcut, sâmbătă, un test-drive cu noul model Dacia Duster, apreciind că aceasta e o maşină "modernă" şi se conduce foarte bine.

Şeful statului a sosit la volanul unei maşini electrice, Dacia Spring, la un eveniment organizat de compania Dacia Renault în localitatea Pianu de Jos. El a făcut apoi un scurt test-drive cu noul model Dacia Duster, despre a spus, când a coborât din autovehicul, că este "o maşină bună".

Întrebat cum i se pare modelul electric, Dacia Spring, preşedintele a răspuns că va pătrunde bine pe piaţă.

"O maşină foarte bună şi cred că va pătrunde bine pe piaţă. Este o maşină pentru o navetă scurtă, pentru mers în oraş. Îmi place. Şi Duster-ul. Am făcut doar o mică tură cu noul Duster. În exterior nu sunt multe modificări, dar interiorul este mult îmbunătăţit. O maşină modernă şi se conduce foarte bine", a apreciat Iohannis.

Citește și Președintele Iohannis îi îndeamnă pe români să joace golf: Se poate practica la orice vârstă, nu e exclusivist

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus