Luni,
25.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

250 de sportivi la campul de karate kyokushin

250 de sportivi la campul de karate kyokushin

250 de sportivi din peste 18 țări ale Europei au participat la finalul lunii august la seminarul de pregătire pentru lupta în stilul karate kyokushin 3rdEFKC 2021, desfășurat la Sibiu. Evenimentul este organizat de ACS Rokan Sibiu, membră a Federației Române de Karate Kyokushin-IKO2 și a avut loc pe terenul Stadionului Municipal și în Sala Transilvania. Sportivii veniți din toate colțurile Europei au efectuat antrenamente specifice de karate fullcontact, având ca participanți și membri ai altor stiluri de karate fullcontact. Organizatorii evenimentului au reușit să aducă la Sibiu, ca instructori, unii dintre cei mai titrați luptători, mulți dintre ei foști sau actuali campioni europeni și mondiali ai stilurilor de karate kyokushin și ashihara. În total, la antrenamente au participat peste 30 de oficiali, instructori, președinți de federații naționale sau antrenori de loturi naționale. Din partea clubului sibian Rokan au participat 35 de sportivi și 2 instructori. Întreaga pregătire desfășurată în cadrul acestui camp le va folosi sportivilor sibieni pentru participarea la următoarele două competiții importante ce urmează să aibe loc anul acesta, Romanian International Cup 2021, ce va avea loc în luna octombrie la Sibiu și la Campionatele Europene de Karate Shinkyokushin pentru cadeți, juniori și tineret, ce vor avea loc la Oradea, în luna noiembrie a acestui an.

Al 3-lea camp european de karate full contact organizat de ACS Rokan Sibiu este un eveniment cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

Vizualizari: 395

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 1 lună

Daca venea si Vasilică Cristi Danileț rupea tot :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus