Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Poliția Sibiu, către doi colegi care au ajutat un șofer: ”Tania și Daniel, suntem mândri de voi!”

Poliția Sibiu, către doi colegi care au ajutat un șofer: ”Tania și Daniel, suntem mândri de voi!”

Ajutorul dat de doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier Sibiu unui șofer rămas în pană a generat un mesaj de mulțumire din partea colegilor agenților.

”Azi, la prânz, pe DN 1, în apropiere de intrarea în municipiul Sibiu, doi colegi de-ai noștri, Tania și Daniel, polițiști ai Serviciului Rutier Sibiu, se îndreptau spre municipiu când, pe dreapta, au observat un bărbat care făcea semne disperate către ceilalți șoferi în speranța că cineva va opri”, se arată într-o scurtă relatare publicată de Poliția Sibiu pe pagina de Facebook a instituției. ”Oameni pentru oameni” este titlul relatării în care este descris episodul petrecut duminică, la prânz.

”Colegii noștri au tras pe dreapta, iar când s-au apropiat de mașina lângă care se afla bărbatul au văzut că acesta făcuse pană și avea nevoie de ajutor pentru a schimba roata. Din păcate, o mulțime de șoferi trecuseră pe lângă el fără să fie dispuși să dea o mână de ajutor. Bărbatul povestea că nu avusese altă alternativă decât să-și cheme nepotul din alt județ pentru a-l ajuta. Fără să stea pe gânduri, colegii noștri l-au ajutat pe bărbat să schimbe anvelopa astfel că nu a mai fost nevoie ca nepotul șoferului să mai vină la Sibiu, iar omul și-a putut relua deplasarea în cele mai bune condiții. Tania și Daniel, suntem mândri de voi!”, este mesajul de mulțumire transmis celor doi agenți de Poliție.

Sursa foto: Facebook / Poliția Sibiu

Vizualizari: 1438

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Marioara

Acum 3 săptămâni

Mare scofala! Macar politia sa te ajute, ca de la alti semeni de-ai nostri nu avem ce astepta!
Raspunde

Un sibian

Acum 3 săptămâni

poveste nemuritoare...daca e conducator auto TREBUIE sa aiba roata de rezerva si sa stie s-o schimbe!!!
Raspunde

UnPSDist mandru

Acum 3 săptămâni

ce jalnic, chiar gretos, a ramas unul in pana cu harbul lui iar militia face comunicat de presa! Unde erati cand o copila era omorata cu voi la poarta iar 2 oamenii simpli erau macelariti iar voi pazeati usa blocului ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus