Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

O grindă de beton a căzut peste un camion, pe drumul expres Craiova-Pitești. Şoferul a scăpat nevătămat

O grindă de beton a căzut peste un camion, pe drumul expres Craiova-Pitești.  Şoferul a scăpat nevătămat

O grindă a unui pod de pe şantierul Tronsonului I al Drumului Expres Craiova-Piteşti a căzut peste un camion al constructorului, scrie craiovaforum.ro.

Accidentul s-a petrecut pe şantierul Drumului Expres, în zona comunei Ghercești. Şoferul camionului, un tânăr în vârstă de 27 de ani din Drobeta Turnu Severin, a scăpat nevătămat.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum în lucru, de pe raza comunei Gherceşti, s-a produs un accident.

La fata locului s-au deplasat poliţiştii, care, au stabilit că o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pe sub pasarela unui drum în lucru, nedeschis circulaţiei, de pe raza comunei Gherceşti, a agrosat cu bena o grindă din beton, care a căzut pe vehicul, provocându-i avarii. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube meteriele, conducătorul auto refuzând transportul la spital.

Accidentul a avut loc în momentul în care şoferul basculantei a trecut cu bena ridicată pe sub grinzile din beton, care nu erau fixate. Una dintre grinzi, care cântăreşte câteva tone, s-a desprins şi a făcut praf basculanta, scrie și Gazeta de Sud. 

Potrivit sursei citate, inspectorii ITM Dolj au deschis o anchetă în acest caz şi au descoperit deja câteva nereguli: „În acest moment, noi cercetăm incidentul ca fiind un eveniment periculos. În urma cercetărilor se vor da şi sancţiuni, dacă va fi necesar. Pe parcursul anchetei lucrurile se mai pot schimba. Când a avut loc incidentul a fost chemată ambulanţa, apoi şoferul a declarat că a avut un atac de panică. Dar până la finalul cercetărilor poate veni cu un certificat care să ateste faptul că a suferit ceva în timpul accidentului. Nu se ştie niciodată. Deocamdată, ca măsură imediată, zona a fost îngrădită, a fost blocat accesul pe acel drum. Inspectorii ITM au stabilit un alt traseu tehnologic pentru lucrările care au loc acolo. Practic, folosirea acelui drum care trecea pe sub grinzi era o deficienţă".

foto Gazeta de Sud

 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus