Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Spectacolul Faust regizat de Silviu Purcărete, anulat după ce unul dintre actori s-a îmbolnăvit de COVID-19

Spectacolul Faust regizat de Silviu Purcărete, anulat după ce unul dintre actori s-a îmbolnăvit de COVID-19

Unul dintre cele mai cunoscute spectacole de teatru de la Sibiu, "Faust"-ul regizat de Silviu Purcărete, nu se va mai juca sâmbătă şi duminică, respectiv în 16 şi 17 octombrie, după ce unul dintre actori s-a îmbolnăvit de COVID-19, a declarat pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a Teatrului Naţional "Radu Stanca", Sorana Maier.

"Reprezentaţiile spectacolului 'Faust', după J. W. Goethe, scenariul şi regia Silviu Purcărete, de sâmbătă - 16 octombrie 2021, şi duminică - 17 octombrie 2021, au fost anulate. În cazul biletelor achiziţionate online, contravaloarea va fi returnată în contul cumpărătorului. Contravaloarea biletelor fizice va fi returnată la Agenţia teatrală din Sibiu. Vă mulţumim pentru înţelegere!", este anunţul publicat joi de reprezentanţii teatrului sibian, pe pagina oficială de Facebook.

"Faust" este un spectacol care a avut premiera în 2007, anul Capitalei Culturale Europene Sibiu, şi de atunci a fost jucat nu doar în ţară, ci şi în străinătate, primind numeroase premii. 

(Agerpres)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus