Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
9°C

Sibiu, destinație recomandată în Europa pentru turiștii care merg în concedii însoțiți de câini

Sibiu, destinație recomandată în Europa pentru turiștii care merg în concedii însoțiți de câini

European Best Destinations consideră Transilvania un loc perfect în Europa, unde turiștii își pot petrece vacanțele alături de câinii lor. Mai cu seamă este recomandat Sibiul, urmat îndeaproape de Cluj-Napoca, Sighișoara, care va aduce un mare plus contului de Instagram!, după cum sugerează sursa, și Brașov, toate lăudate pentru arhitectura lor ”incredibilă”, dar și pentru moștenirea lor gastronomică, scrie Spotmedia.ro.

Transilvania e lăudată pentru peisajele sale, pentru zonele vaste care încântă turistul și care lasă spațiu suficient patrupedului pentru a alerga cât îl țin lăbuțele, scrie Spotmedia.ro. Turiștii pot merge cu câinii lor să vadă castele, așezări medievale, centrele istorice ale orașelor.

Turiștii sunt invitați aici primăvara, vara și toamna, dar și de Crăciun, când se organizează ”cele mai frumoase târguri din Europa” în orașele menționate.

Pe lângă Castelul Bran, turiștii sunt sfătuiți să meargă la Râpa Roșie, nu departe de Alba-Iulia, care amintește de Vestul sălbatic american.

Alte destinații recomandate de turiștii care au câini ca și animale de companie:

Dalmatia, Croația

Din top nu avea cum să lipsească regiunea croată Dalmația, după care s-a botezat și rasa de câine ce ne-a întovărășit copilăria.

Turiștii sunt sfătuiți să viziteze neapărat cu blănoșii lor Trogir, Split sau Parcul Național Krka.

Veneția, Italia

Veneția nu e doar orașul îndrăgostiților, ci și al iubitorilor de câini. Sunt nu mai puțin de 500 de locuri de cazare unde câinii nu sunt doar acceptați, ci și așteptați, de la Baglioni Hotel Luna ori Westin Europa & Regina până la apartamente de închiriat echipate să facă viața ușoară și frumoasă patrupedelor.

Câinii sunt primiți și în gondole sau în excursii pe apă până la insula Murano ori la Muzeul Peggy Guggenheim.

Wallonia, Belgia

Locuitorii acestei zone sunt mari iubitori de animale, iar asta se vede în ofertele hotelurilor din regiune: peste 1.300 primesc cu brațele deschise blănoșii turiștilor.

Orașele în care ar trebui să ajungi sunt Durbuy, Liège, Namur or Mons. Când îți faci rezervarea pe Internet, ai grijă să bifezi ”pet friendly hotels”, ca să nu ai niciun fel de bătăi de cap.

Paris, Franța

Și parizienii sunt mari iubitori de câini și aici vei găsi peste 1.000 de locuri de cazare unde aceștia sunt bine primiți. Până și exclusivistul Sofitel Paris Le Faubourg îi primește cu brațele deschise!

Alte orașe la fel de prietenoase cu câinii sunt Lisabona, din Portugalia, Madrid și Cadaques, în Spania, Riga, în Letonia, sau Santorini, în Grecia.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Bobo

Acum 1 lună

Mda, la Muzeul Satului (in padure)nu ai voie cu patrupezii, foarte atractiv ce sa iti povestesc....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus