Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
14°C

Senatorul Neagu: ”Autoritățile depun toate eforturile umane posibile pentru buna gestionare a situației din spitale”

Senatorul Neagu: ”Autoritățile depun toate eforturile umane posibile pentru buna gestionare a situației din spitale”

Senatorul PNL Nicolae Neagu face un apel către sibieni să fie ”responsabili”, ”vigilenți” și să se vaccineze, în contextul accelerării numărului de cazuri de infectare cu Covid. El susține că toate aceste eforturi ar trebui făcute pentru ca școala să rămână deschisă în continuare, în prezență fizică a școlarilor.  ”Ne aflăm într-o situație dramatică, într-o situație care a atins cote alarmante în ultima săptămână. Avem un record de cazuri COVID: peste 100.000 de infectări și peste 2300 de decese provocate de SARS-Cov2 – cifre raportate în doar o săptămână. <Cum s-a ajuns aici?> este întrebarea pe care ne-o punem cu toții în aceste zile, în timp ce autoritățile depun toate eforturile umane posibile pentru buna gestionare a situației din spitale, apelând inclusiv la sprijinul care ni se oferă la nivel internațional”, susține Neagu într-un comunicat de presă.

Senatorul pledează pentru școală în prezență, invocând posibile consecințe psihice asupra copiilor a școlii online. ”Este firesc să ne fie teamă și ne vom teme întotdeauna când vine vorba de siguranța copiilor noștri, însă trebuie luat în considerare că am ajuns să ne fie teamă la fel de mult și de consecințele psihice pe care le are izolarea acestor copii de colectivitate pe termen îndelungat, de consecințele și neajunsurile perioadelor de școală online, un sistem pentru care România nu este astăzi suficient de pregătită. Pentru a evita astfel de situații, trebuie să contribuim neîntârziat la acest deziderat, ca școlile să rămână deschise și copiii să poată merge în siguranță la școală”, a mai scris senatorul în comunicat.

”Cugetați profund asupra situației dramatice a sistemului sanitar românesc din ultimele săptămâni.

Mai mult decât atât, gândiți-vă să fiți responsabili și asumați-vă acest lucru oriunde ieșiți în această perioadă! Fiți vigilenți și încercați să vă protejați pe voi, familiile voastre și pe cei care nu au șansa de a avea la dispoziție singura soluție care ne poate scoate din acest haos sanitar: VACCINAREA, fiindu-le contraindicată din motive legate de diferite afecțiuni pe care acești pacienți le au. Ei nu se pot vaccina, însă noi cei din jurul lor putem face acest lucru pentru a-i proteja pe cei mai dragi nouă, bunici, părinți, copii, rude sau prieteni”, a mai transmis senatorul.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Ricky

Acum 8 luni

Toata lumea se intreaba cum s-a ajuns aici. Asa este. Si eu m-am intrebat. Singura concluzie logica este ca asa s-a vrut. Se greseste cu precizie de bisturiu.
Raspunde

JFK

Acum 8 luni

Cum adica s-a vrut? De cine,de cei care ti-au pus GRATIS la dispozitie vaccinul sau de oamenii care au refuzat vaccinarea!?
Raspunde

Aci Duțu

Acum 8 luni

nu, papagai, s-a vrut vaccinare, să nu ajungem aici. dar o țară în care șoșoacele și teodoșii sunt mai credibili ca medicii, ajunge ca noi
Raspunde

Ricky

Acum 8 luni

Nu se explica stiintific. Sunt aproximativ 90 de tari la "People fully vaccinated" si aproximativ 80 la "People vaccinated" *sub* media noastra de vaccinare. La "Confirmed deaths" suntem in top.
Raspunde

Alzara 1918

Acum 8 luni

Situația gravissimă de acum și viitorul apropiat se datorează acțiunilor / inacțiunilor din Iunie , Iulie , August .Desigur , responsabilii sunt din ... Executiv : miniștrii Sănătății (? !) și Premierul .
Raspunde

Un sibian

Acum 8 luni

d-nul Neagu mai bne ne-ar lasa...ca spune numai tampenii!!! intotdeauna a spus numai tampenii si s-a ocupat numai de aiureli!!!
Raspunde

Poli Trucan

Acum 8 luni

"Eforturile umane??!!" Poate "eforturile politico-umane".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus