Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
0°C

Delegație a orașului De Fryske Marren, prezentă în Mediaș

Delegație a orașului De Fryske Marren, prezentă în Mediaș

Miercuri, 27 octombrie 2021, a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Mediaș vizita unei delegații din orașul olandez De Fryske Marren, cu care municipiul nostru este înfrățit din anul 1995. La întâlnire au fost prezenți primarul municipiului Mediaș, dl Gheorghe Roman, viceprimarul Dan Sima, directorul Asociației „Phoenix Speranța“, dna Maria Stănescu, directori ai liceelor și ai școlilor gimnaziale din municipiu, precum și manageri ai operatorilor de servicii publice din cadrul municipalității.

Din delegația olandeză au făcut parte reprezentanții Fundației „De Fryske Marren – Mediaș“, respectiv președintele asociației, dl. Dries Onclin și dl. Durk Durksz, membru al fundației. Recent, aceștia au făcut o importantă donație, constând într-un utilaj performant, care va fi folosit de către operatorul de salubritate, SC  Eco Sal SA.

În cadrul întâlnirii a fost prezentată colaborarea anterioară dintre cele două municipalități, dar au fost abordate și aspecte ale unor viitoare proiecte care urmează  să fie implementate prin intermediul parteneriatului între Mediaș și De Fryske Marren.

Vizualizari: 532

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus